Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Situacije u kojima ste bili zablokirani, u kojima niste znali šta da uradite ili koje su vam bile nejasne, počeće da se otvaraju i rješavaju u drugom dijelu ove sedmice.

Generalno gledano, za vas je ovo sedmica preokreta, iznenađnja, mnogobrojnih dešavanja i aktivnosti koje će vam suštinski prijati, iako u početnom momentu možete biti zbunjeni, nefokusirani, neorganizovani. Neke stvari se definitivno pokreću i idu u pravcu koji vama odgovara. Imate podršku onih koji su vam istinski bitni.

Ljubav. Nekako ćete čudno započeti ovu sedmicu – ili vam neće prijati nešto što je partner rekao, uradio ili vam se nimalo neće dopasti informacije koje budete dobili, nešto što budete vidjeli…

U svakom slučaju, vidi se da ćete doći u određeni disbalans i da će vam biti potrebno vremena da se vratite u normalu. Ne pravite filmove u svojoj glavi, partner je tu za vas – sačekajte sa impulsivnim reakcijama. Šta god da je – riješiće se ubrzo.

Slobodne Ribe, ukoliko vam je pogled uperen u prošlost, gledate na pogrešnu stranu. Budućnost je tu, vrlo živa i živahna i željna da vas osvoji. Dajte jednoj osobi šansu.

Hrana. Vašem organizmu, ali i probavi, sada prijaju lako svarljive namirnice – nešto što neće opterećivati vaš želudac, a što će vam donositi dovoljno energije. Supe, čorbe, variva, dosta povrća i žitarica, manje mesa, mesnih i mliječnih proizvoda.

Novac. Potrošićete u ovoj sedmici više novca nego što ste planirali.

Zdravlje. Popravljanje zdravstvenog stanja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info