Rak: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Ova poslovna sedmica nije nimalo loša po vas iako ćete na njenom početku imati problem u komunikaciji, dogovorima i sa papirima, a mogu vas i neke informacije zabrinuti ili izbaciti iz takta. Ipak, ostatak perioda donosi interesantne nove okolnosti i ponude koje vam mogu biti zanimljive.

Oni koji sarađuju sa inostranstvom ili imaju planove u vezi istog mogu se suočiti sa preprekama, kašnjenjima i odlaganjima na neko vrijeme, ali je u perspektivi da će ovo ipak biti riješeno.

Ljubav. Ulazak Marsa u vaše partnersko polje dvojako će se odraziti na Rakove. U odnosima koji su, generalno gledano, stabilni doći će do pozitivnih promjena, do veće dinamike i aktivnosti, do jačanja strasti i prijatnih iznenađenja od strane partnera.

U onim vezama koje su na slabim i nestabilnim osnovama dolaziće do češćih rasprava, pritisaka od strane voljene osobe i emotivne neusklađenosti.

Slobodni Rakovi, ovo je dobar period za druženje, provod, češće izlaske, ali i nova poznanstva. Neko iz kruga prijatelja može vas upoznati sa osobom koja je prilično interesantna i koja će vas zaintrigirati.

Hrana. Nećete imati pravi ritam, kada je ishrana u pitanju. Oscilacije u vama izazivaće oscilacije apetita, preskakanje obroka ili neadekvatnu ishranu – brzu hranu, slatkiše. U periodu ste kada možete popraviti svoj imunitet, ali povrćem, voćem, mliječnim proizvodima, ribom…

Novac. Ulazite u povoljniji finansijski period.

Zdravlje. Manji problemi sa kičmom i zglobovima. Uglavnom su aktuelne hronične tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info