Ovan: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Ulaskom Marsa u znak Jarca i vaše polje karijere i pozicije zaista dobijate priliku da pokažete od kakvog ste materijala sazdani. Ne samo to – zvanično su otvorena vrata da sva vaša ambicioznost jurne u prvi plan.

Retrogradnost Merkura će vas doduše usporavati, ali to je sada za vaše dobro. Planovi, dogovori, projekti sada prolaze samo ukoliko su zaista vrijedni i ukoliko će trajati. Vaše je da posvetite svoje vrijeme i trud onim ciljevima kojima stremite, a rezultati svakako neće izostati.

Ljubav. Sve što hoćete od partnera i ljubavi hoćete sad i odmah. Nestrpljivi ste prema sebi, prema voljenoj osobi, hoćete da rješavate sve u trenutku, hoćete da se dogovor ispoštuje istog momenta, hoćete da vam partner čita misli još prije nego što uopšte pomislite.

I naravno, kako to obično biva, što vi više požurujete, sve ide sporije, a vi se nervirate. Ne bi se reklo da je problem u odnosu sa voljenom osobom već u preopterećenosti obavezama, poslom. Iskulirajte malo, više se posvetite ljubavi i strasti.

Slobodni Ovnovi, ne žurite sa ulaskom u vezu ili intimne odnose, koliko god da vam se neko dopada. Ne trčite.

Hrana. Ono što bi trebalo: da najveći dio vaše ishrane zauzima povrće, manji meso i jaja, još manji mliječni proizvodi (naročito sir), a najmanji tjestenine, hljeb, slatkiši. Ono što ćete uraditi: vjerovatno ćete redoslijed u potpunosti obrnuti…

Novac. Nove mogućnosti za zaradu ili novi načini zarade. Kontrolišite troškove, blago su pojačani.

Zdravlje. Problemi sa sinusima, glavoboljom, vratnim dijelom kičme.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info