Lav: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Ulazak Marsa u vaše polje poslovne svakodnevnice dodatno će pojačati dešavanja, donijeti vam dodatne obaveze, ali i dovoljno energije da sa istima uspješno izađete na kraj.

Vaš elan i volja jačaju kao i prodornost i ambicije pa nije čudno što u ovoj sedmici možete privući zanimljive poslovne ponude. Dobar kontakt sa nadređenima i zanimljive informacije koje dolaze od njih. Neki od vas se mogu baš u ovom periodu odlučiti za pokretanje privatnog ili dopunskog posla.

Ljubav. Nastavlja se period kada u odnosu sa emotivnim partnerom vlada mnogo bolja energija. I vi ćete početi da se osjećate drugačije – trenuci bliskosti će vam jako prijati, a može se probuditi i ona romantična crta koju vi volite da sakrivate od svih, neki put i od sebe.

U svakom slučaju, ovo su lijepi dani za vas dvoje i gledajte da provodite što više vremena zajedno, prijaće vam.

Slobodni Lavovi, pojačana druženja i kontakti sa prijateljima donijeće vam dobru energiju i mnogo vedrih momenata. A može da se dogodi i neko interesantno novo poznanstvo i zanimljiva komunikacija sa ovom osobom.

Hrana. Još uvijek ste u slabijoj fazi pa ukoliko ste iscrpljeni i bez energije, potrebno vam je više crvenog mesa i svježeg povrća  u ishrani. Pojačajte unos proteina, vitamina i minerala kroz unos cvekle, špinata, integralnih žitarica, ribe, narandži, kivija…

Novac. Zastoj u segmentu finansija biće prevaziđen do kraja sedmice.

Zdravlje. Čuvajte se virusa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info