Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Definitivno je došlo vrijeme da se istaknete i dospijete u prvi plan. Sve ono što ste u prethodnom periodu radili, oko čega ste se trudili i ulagali svoje vrijeme, volju, trud i strpljenje sada bi trebalo da dođe na naplatu.

Nemojte da vas zbuni ukoliko početni momenat bude čudan, sa oscilacijama ili odlaganjima – sve ovo će se brzo regulisati i doći na svoje mjesto. Jedino obratite više pažnje na dogovore i komunikaciju sa saradnicima – potrudite se da budete sigurni da ste se dobro razumjeli.

Ljubav. To što vam se Mars nalazi u polju ličnosti i što će tu boraviti narednih mjesec i po dana možete da iskoristite vrlo pametno – da sredite situaciju sa voljenom osobom, da budete inicijator pozitivnih i lijepih dešavanja, promjena, strasnih momenata.

A možete da iskoristite i negativno – da se postavite zahtjevno, ograničavajuće, nervozno, predominantno. Vi birajte šta vam se više dopada.

Slobodni, upoznaćete nekog novog, zanimljivog, osobu koja vas inspiriše i pokreće, koja vas budi. Ljubavna iznenađenja i pozitivni preokreti obilježiće ovu sedmicu za vas.

Hrana. Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam energiju, ali istovremeno govori i o potrebi da vaša ishrana bude kaloričnija da bi mogla da „isprati“ mentalne i fizičke napore koji vas očekuju. Nemojte preskakati obroke zbog žurbe ili zbog nedostatka vremena. Uvedite se u red.

Novac. Solidna sedmica po pitanju finansija.

Zdravlje. Moguće su sitnije povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info