Djevica: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Iako će izgledati da su neke situacije nerješive ili da ne možete ostvariti dogovor koji vam je potreban, vrlo lako se može dogoditi da se ovo riješi samo od sebe već u prvoj polovini radne sedmice.

Zbog retrogradnosti vašeg vladara, Merkura, moguće je da ćete u poslovnim partnerstvima ili u kontaktima sa saradnicima nailaziti na zastoje, probleme, komplikovane situacije. Mirom, strpljenjem i spremnošću za dogovor, ovo će se brzo regulisati.

Ljubav. Manje neusaglašenosti ili komunikacijski problemi sa voljenom osobom, koji se javljaju početkom sedmice, brzo će se razriješiti ili nestati.

Generalno gledano, vas dvoje ste ušli u mirniji i stabilniji period. Lakše ćete se razumjeti, bolje funkcionisati i „osjećati“ jedno drugo. Međusobna podrška je naglašena.

Slobodni, ova sedmica nudi makar jedno zanimljivo poznanstvo i dobar kontakt koji se lako može pretvoriti u vrlo podsticajnu i strasnu ljubavnu priču.

Pored noviteta, prošlost kod nekih postaje sve aktuelnija i možete poželjeti da uspostavite kontakt sa bivšim partnerom.

Hrana. Manjak energije i manje probavne tegobe, koje vas mogu pratiti tokom ove sedmice, mogu se regulisati pravilnom i redovnijom ishranom. Potrebno je da unosite više biljnih vlakana, a da izbjegavate mesne prerađevine i brzu hranu.

Novac. Sedmica u kojoj ćete potrošiti više nego što ste planirali.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info