Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Stvari počinju da se pokreću. Iako će na samom početku sedmice izgledati kao da će se nastaviti sa nejasnoćama i nesigurnostima ipak, sredinom ovog perioda, dolazi do promjene nabolje.

Prvo ćete se vi „probuditi“, odbaciti ono što vam je nebitno i fokusirati se na važne stvari i detalje, a onda će i sve situacije koje su vam važne početi da se raspetljavaju. Neki od vas nisu očekivali ovakav razvoj situacija i mogu se iznenaditi brzinom i uspjehom onoga što su pokrenuli. Ulazite u stabilniji i jači poslovni period.

Ljubav. Dosta mirnija i stabilnija emotivna sedmica. Biće na početku sedmice još pokoji „eho“ nekih dešavanja odranije, ali će se brzo situacije smiriti i uravnotežiti.

Prava komunikacija između vas dvoje se vraća tokom ovog perioda i ono što je najpotrebnije jeste da otvoreno popričate o nekim problemima ili situacijama koje su vam donosile teškoće u odnosu ranije. Pokrenite se prema voljenoj osobi na pravi način i biće vam uzvraćeno.

Slobodni Blizanci, nastavlja se period interesantnih situacija na emotivnom planu. Nečije prisustvo vam baš prija i evidentno je da je privlačnost obostrana.

Hrana. Kako god okrenuli – bilo da pretjerujete u plus ili u minus – ispada da vam je ove sedmice ishrana neuravnotežena. Možda iz razloga što ćete vi oscilirati u raspoloženju pa će i apetiti varirati. Najviše bi vam prijala ishrana bazirana na povrću i voću, a vi radite kako god mislite da bi trebalo…

Novac. Početkom sedmice – neplanirani troškovi. Ostatak perioda je stabilan.

Zdravlje. Stabilna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info