Bik: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Prilično intenzivna dešavanja u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Za neke od vas otvoriće se mogućnost poslovnog putovanja, dok će drugi imati pozitivne pomake u poslovnim partnerstvima ili dobiti neočekivane poslovne prilike ili pogodnosti.

I vi ćete imati svoje faze nestrpljivosti u nekim momentima, ali ćete umjeti da nervozu preokrenete u pozitivan impuls. Hladna glava vam je sada potrebna, pogotovo što ćete povremeno dobijati informacije koje nisu provjerene.

Ljubav. Partner vas može iznenaditi svojom inicijativom, prijedlozima, postupcima. I ova iznenađenja ne bi trebalo da budu loša, naprotiv. Bilo bi divno da se prepustite dešavanjima i uživate zajednički.

Međutim, neki od vas kao da to ne mogu da urade u potpunosti. Nešto vas koči – da li vam nije dovoljno truda od strane voljene osobe, da li imate neke svoje nedoumice, strahove, tajne… Niko to ne zna sa sigurnošću. Osim vas.

Slobodni Bikovi sada imaju lijepu šansu da uđu u emotivnu priču. Možda je priča čudna, možda su čudne okolnosti ili taj potencijalni partner, ali to ne znači da nećete uživati u onome što se dešava.

Hrana. Brzu hranu, pekarske proizvode, grickalice i slatkiše bi trebalo minimalizovati uvijek, ne samo u ovoj sedmici.

Međutim, sada je zaista potrebno da malo „prikočite“ sa ovim namirnicama. Vašem organizmu i probavi prijaće povrće i voće, riba i meso u manjim količinama.

Novac. Prilivi su redovni, ali se vaši troškovi povećavaju.

Zdravlje. Manji problemi sa probavom. Takođe, moguće tegobe sa žlijezdama i hormonima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info