ZARA: Ove fantastične čizme sada su na rasprodaji

0

Zima je nezamisliva bez čizama, jer nam pomažu da nam bude veoma udobno, da nam bude toplo prilikom niskih temperatura, a da ne pričamo koliko nam mogu pomoći da svaki stajling podignemo na jedan viši nivo. Upravo takav je slučaj i sa sljedećih pet modela ZARA čizama, a koje su sada na sniženju.

Životinjski dezen


Čizme sa životinjskim dezenom mogu vam pomoći da svaku kombinaciju podignete na jedan viši nivo. Pored toga, pomenuti modeli čizama mogu vam pomoći i da vaš cjelokupni stajling dobije dozu glamura i skupocjenosti. Kada je riječ o životinjskom dezenu, jedan od najpopularnijih tokom ove sezone je dezen zmijske kože pa su, shodno tome, ZARA čizme koje su ukrašene ovim popularnim trendom pun pogodak. Cijena? 83 KM.

Metalik dezen


Ono stoji da je sezona praznika iza nas, ali metalik nijanse ne nosimo samo u tim prilikama. Štaviše, ako vam je cilj da vas svi i uvijek primijete, ove ZARA čizme sa dezenom zmijske kože i metalik odsjajem sigurno će odraditi željeni posao, a posebno ako je riječ o onima koje su u nekoj od upečatljivih boja kao što je, recimo, bordo. Cijena? 159 KM.

Ravne čizme


Ukoliko ste cijeli dan na nogama, onda vam je potrebna obuća sa nešto ravnijom petom, kako bi vam bilo što udobnije prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza. Upravo ove ZARA čizme su kao stvorene za tako nešto, a cijena nas je apsolutno oduševila – 49.95 KM.

Efekat krokodilske kože


Da li volite glamur? Ovdje nema pogrešnog odgovora, a ako vam je cilj da dodate notu glamura u svoj svakodnevni stajling, onda su ZARA čizme sa efektom krokodilske kože jedna od najboljih i najefektnijih opcija. Možete ih nositi gotovo u svim prilikama, a uvijek će privući pažnju. Cijena? 159 KM.

Čizme preko koljena


Već više sezona, ovaj model čizama je u samom vrhu popularnosti, a izuzetak nije ni ova zima. Čizme preko koljena veoma su popularne i moderne, odlično se slažu sa uskim farmericama i pantalonama, a jednako dobro ih možete iskombinovati i sa mini suknjama i mini haljinama. Ove ZARA čizme preko koljena oduševile su nas zbog svoje jednostavnosti, a cijena ovog modernog klasika je 159 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info