Evo šta svaka žena rođena u znaku Vodolije treba da ima u svom ormaru

0

Znamo, jasno nam je: Vodolije ne vole da im se govori šta bi trebalo ili ne bi trebalo, čak ni kada je riječ o onome što im se nalazi u ormaru. Međutim, čak i najjedinstveniji znak u horoskopu ima par univerzalnih osobina. Sljedećih sedam komada garderobe sigurno ćete pronaći u ormaru svake Vodolije.

Dezeni


Leopard, zebra, karirani dezen… O da! Sa Uranom, koji je njihova planeta vladar, Vodolije uvijek žele da žive svoj život do maksimuma, a što znači da se ne ograničavaju na jednobojne kombinacije ili na samo jedan upečatljivi dezen. Štaviše, one su jedan od rijetkih znakova koji je tako vičan kombinovanju dezena i uvijek u tome uspiju.

Jedinstven nakit


Vodolije imaju slobodan duh, a kada je riječ o nakitu, uvijek se trude da nose one komade koje drugi nemaju. Bez obzira da li je riječ o retro narukvicama, glomaznim ogrlicama ili naušnicama koje ćete odmah poželjeti da imate, Vodolije će vas uvijek oduševiti svojim izborom.

Netipični teksas


Kao najekscentričniji horoskopski znak, Vodolije su jedinstvene gotovo na svim poljima, a kada je u pitanju teksas, često im je neshvatljivo kako neko može odabrati tamni teksas koji se odmah uklapa u masu. One, jednostavno, žele da budu posebne i uvijek biraju netipični teksas, bilo da se radi o modelima koji su ukrašeni detaljima, onima koji imaju par proreza na nogavicama ili iscijepane šavove na donjem dijelu nogavica.

Upečatljiva majica


Kao vazdušni znak, Vodolije često mogu biti tvrdoglave kada su u pitanju njihovi stavovi i uvjerenja i iako nemaju problema da se izraze pred prijateljima, nerijetko su sramežljive pred strancima. Majice sa porukom, bez obzira da li je u pitanju natpis, kroj ili slika, često im pomažu da pokažu svoje stavove bez da uopšte otvore usta.

Uvijek drugačije


S obzirom na to da Vodolije preziru ograničenja bilo koje vrste, one će čak i osnovne komade garderobe učiniti jedinstvenima. Primjera radi, čak iako sve njihove prijateljice nose klasični bež baloner, Vodolije uvijek idu korak dalje i izabraće crveni (ili neki drugi – važno je da je veoma upečatljivo i jedinstveno).

Živopisna torba


Još jedan način na koji se Vodolije izdvajaju iz mase? Živopisne i privlačne boje, koje svaku kombinaciju čine upečatljivijom, modernijom i privlačnijom, savršeno odgovaraju njihovoj ličnosti. One imaju tendenciju da, gotovo pa uvijek, nose torbe živopisnih boja i dezena, jer znaju da će i po tome biti jedinstvene.

Kobalt plava


Iako vazdušni znak, Vodolija je predstavljena tako što “nosi vodu” pa zbog toga i ne čudi što ih privlače sve nijanse plave boje. Međutim, ovaj svijetli ton posebno kombinuje njihovu naklonost prema bojama koje privlače pažnju i koje su inspirisane vodom. A, pored toga, ova boja svakome savršeno odgovara.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info