Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Posla ima i biće ga. Možete u prvom dijelu sedmice sumnjati u to, misliti da ste povukli pogrešne poteze u prethodnom periodu, ali će vas razvoj situacije razuvjeriti.

I dalje ste u izuzetno pozitivnoj i podsticajnoj fazi, bez obzira na to što povremeno imate utisak da ste u haosu iz kojeg ne znate kako ćete se iščupati. Previše ste preuzeli na sebe i prije ili kasnije se možete pogubiti u obavezama. Međutim, vi trenutno smatrate da je ovo prava mjera za vas. Ako je tako – samo naprijed!

Ljubav. Voljena osoba i vi ste skroz u redu tokom ove sedmice. Doduše, ne provodite previše vremena zajedno, ali su trenuci kada ste skupa ipak kvalitetni i obojeni nekom finom energijom.

I komunikacija vam je sada duhovitija, zanimljivija, podsticajnija. Pokažite više pažnje jedno drugom, posvetite se odnosu u kojem ste – čak i malo vremena može biti iskorišteno na najbolji mogući način!

Slobodni, sa svih strana neka zanimljiva dešavanja. No, sve to više liči na flertovanje, na mnogo dobre zabave i na opuštenost nego na pravu ljubavnu priču. Bar za sada…

Hrana. Neke ste promjene uveli po pitanju ishrane, ali to ide nešto traljavo, teško. Nikako da se istinski odlučite i presiječete sa navikama. Idete čas korak naprijed, čas korak nazad.

Savjet – mali obroci, lagani, a često. Nema slatkiša, nema grickalica ni brze hrane. I vremenom će sve to doći na svoje.

Novac. Mogli biste da počnete da više vodite računa o tome gdje vam novac odlazi.

Zdravlje. Osjetljiv stomačni dio i pluća. Stariji – cirkulacija, pritisak, kičma.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info