Večeras: Pun Mjesec u znaku Lava i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Kako je Lav teatralan, dramatičan i emotivan onda i promjene s punim Mjesecom mogu biti takve. Mnoge osobe će imati potrebu da im se drugi ljudi dive i da ih hvale. Mjesec u Lavu je pošten i “od povjerenja”. Ako primijeti da je zapostavljen – zasigurno će potražiti zadovoljstvo na drugom mjestu.

Pojedine osobe sada mogu doći do položaja – dok ga neke mogu i izgubiti. Vatrena i strasna energija ovog punog Mjeseca može kod mnogih osoba rasplamsati ljubav. Ako imate negativne aspekte, onda može i doći do razlaza u emotivnim ili poslovnim partnerstvima. Mnoge osobe za vrijeme punog Mjeseca mogu osjetiti nezadovoljstvo od strane voljene osobe.

Više nego ikada ranije može doći do svađa i dramatičnih situacija. Dobro preispitajte svoju vezu ili brak, posebno ako ste već duže vrijeme nezadovoljni. Bilo bi dobro da otvoreno i bez skrivanja iskažete svoje nezadovoljstvo ili svoje potajne želje pa bi moglo doći i do kompromisa. Kako Lav voli biti vođa ili šef, s galantnim i raskošnim ponašanjem, onda bi mnogi znakovi mogli dobiti tako neki položaj ili samo težiti ka takvoj poziciji.

Pored emotivnih i poslovnih, slijede i finansijske promjene što je vezano za vašu ličnu poziciju. Pojedine osobe mogu neki hobi pretvoriti u posao i imati lijepu zaradu. Pojedine osobe započinju novi posao. Pun Mjesec će od mnogih osoba tražiti da malo zavire u sebe i porade na unutrašnjim porivima.

Neke osobe mijenjaju način ishrane ili se počinju baviti sportom. Velike želje pokreće ovaj pun Mjesec – da radimo nešto novo, moćno i veliko. Svakako treba mijenjati stvari u životu, ali ipak donosite odluke iz mira, bez nekih nepromišljenih situacija.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj petoj kući ljubavi, djece, kreativnosti i zadovoljstva. Vama se preporučuje da balansirate energiju ljubavi kada je primanje i davanje u pitanju.

Ako ste roditelj, onda bi bilo lijepo da sa svojom djecom i porodicom provedete vrijeme u nekom mjestu za zabavu, kreativnost, kupovinu poklona i svega što vas čini srećnima. Kada je ljubav u pitanju, sada je vrijeme da pokažete emocije prema partneru, a što će donijeti lijepe trenutke.

Bik


Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući koja je vezana za porodicu, korijene, dom, prošlost, nasljeđe, nekretnine. Sada je naglašen vaš privatan život i karijera.

Ako vam je bitno da napredujete u karijeri, onda je potrebno da uskladite energiju s privatnim životom i karijerom. Mnogim Bikovima su sada potrebni dobri i duboki odnosi da bi mogli mentalno funkcionirati i ostvariti svoje planove.

Blizanci


Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj trećoj kući koja je zadužena za komunikaciju, braću, sestre, komšije, promet, poruke, poštu i slično. Sada se može dogoditi da shvatite da ste zaboravili uraditi nešto što se od vas očekuje.

Pojedini Blizanci mogu sada potpisati i sklopiti neki ugovor s poslovnim ili ličnim partnerom. Moguće je da vas neko optuži da se samo javite kada vam nešto treba pa dobro razmislite o tome.

Rak


Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj drugoj kući koja je vezana za finansije. Mnogi Rakovi su sada usmjereni na to da gledaju što je njima potrebno. Neki vaši ciljevi su vezani za radno mjesto tako da ih sigurno ostvarujete.

Pojedini Rakovi su u energiji ljubavi koja im je jako bitna. Ako ste odlučili nešto promijeniti, onda bi bilo dobro da mijenjate način ishrane i da uključite fizičku aktivnost.

Lav


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u prvom polju, što je polje vaše ličnosti i fizičkog izgleda pa ako na tom polju niste zadovoljni, svakako sada treba mijenjati nešto da bi vas oraspoložilo i usrećilo.

Vrlo bitno je da pored vaše ljubavi ka drugima i vi budete srećni. Pokrenite zabavu, vašu kreativnost, do ispunjenja vaših želja.

Djevica


Drage Djevice, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući, što je vezano za vaš mentalni sklop, povlačenje u samoću, a što bi vam dalo osjećaj mira, jer dosta radite.

Emotivno se lijepo slažete s partnerom. Mnoge Djevice rade na balansu u porodičnim odnosima, što vam polazi za rukom.

Vaga


Drage Vage, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući što je povezano s nadanjima, željama, očekivanjima, prijateljima, udruženjima u neke grupe. Mnoge Vage imaju podršku od partnera, roditelja i prijatelja.

Bitne su vam potvrde i ljubav koju vam daje partner. Da bi sve bilo kako vi očekujete, trebalo bi da pričate ili tražite od partnera što volite.

Škorpija


Drage Škorpije, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju koje je vezano za karijeru, jednog roditelja i uspjehe. Došlo je vaše vrijeme, kada su karijera i uspjeh na pomolu. Pokažite šta znate i umijete na jedan neusiljen način.

Vrlo je bitno da budete pažljivi kada su druge osobe u pitanju. Kada su finansije u pitanju, dosta truda je potrebno uložiti da uspijete. Velike su šanse da ostvarite vaš cilj.

Strijelac


Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj devetoj kući koja je povezana s inostranstvom, učenjima, novom filozofijom. Sigurno je da će vaš optimizam pronaći novu svrhu postojanja.

Osjećate veliku energiju ljubavi i pokazujete je prema voljenoj osobi, a što vam daje još veću volju i snagu na vašem životnom putu.

Jarac


Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj osmoj kući koja je zadužena za intimu, finansije partnera, transformaciju, duhovnost i kredite. Mnogi Jarčevi će imati temu s partnerom o imovini i pitanju šta je čije.

Sada nije vrijeme za nove projekte i nešto novo. Nikako se u ovo vrijeme ne preporučuju operacije, a posebno ako je kardiovaskularni sistem u pitanju. Mogući su krediti i nasljedstva.

Vodolija


Drage Vodolije, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju što je simbol partnerskih odnosa, kako u ljubavi tako i u poslu. Sada je jako bitno da posvetite pažnju partneru, kako u poslu tako i u ljubavi.

Vrlo bitan je balans kada su partnerski odnosi u pitanju. Maksimum od partnera možete dobiti ako ga uvažavate pa se on trudi da uzvrati tri puta više. Pojedine Vodolije mogu upoznati partnera preko svog poslovnog ili privatnog okruženja.

Ribe


Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mjesec vezan za vaše šesto polje koje je povezano sa svakodnevnicom, poslom i zdravljem. Mnoge Ribe bi mogle svoje zdravlje ojačati preko snažnog mentalnog sklopa.

Ako očekujete napredak na poslu i to je moguće uz više rada. Pojedine osobe mogu baš u ovom periodu pronaći posao.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info