Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Na previše strana ste započeli, mnogo preuzeli na sebe, mnogo se obavezali da ćete završiti u određenom roku.Nije ni čudo što će vam onda ova sedmica biti totalno rasplinuta, a zajedno sa njom i vi – na više strana.

Nemojte samo da bude – mnogo htio, mnogo započeo, ništa ne završio. Imate snage i energije, to zaista stoji. Ali ako imate namjeru da kvalitetno obavite to što vam je posao, moraćete neuporedivo više da se fokusirate i budete mnogo odgovorniji.

Ljubav. Povremeno ste malo nestrpljivi i otresiti prema voljenoj osobi, ali to tako fino umotate slojevima svog šarma, da drago vam biće ne može da se naljuti na vas ili vam odgovori na sličan način.

U suštini, vas dvoje ste u ovoj sedmici dobro. Ipak, biće par momenata kada ćete nakratko biti izbačeni iz kolosijeka, ali će se sve brzo vratiti u normalu. A ta normala je sada dobra i zanimljiva i vrlo strasna.

Slobodne Vage, mala je vjerovatnoća da ćete u ovoj sedmici ostati bez udvarača. Kako ćete vi reagovati na njih, to je već drugo pitanje. No, moguće je da će vas neko onako lijepo zainteresovati…

Hrana. Imate motiv da više obratite pažnju na ishranu. Dobra sedmica da uvedete sebe u red, jer će to sada ići lakše nego inače.

U vašoj ishrani neka budu zastupljeni na prvom mjestu povrće, a onda riba i meso, žitarice, malo mliječnih proizvoda. Slatkiši striktno – ne.

Novac. Solidna sedmica.

Zdravlje. Manji problemi sa glavoboljama, pritiskom, sinusima, krajnicima, zubima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info