Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Neki će zastoj ili komplikacija postojati u dogovorima početkom sedmice. Iako će na prvi pogled djelovati zahtjevno, vrlo brzo bi ovo trebalo da riješite. Pokušajte da izbjegnete ponavljanje ovakvih situacija time što ćete jasno definisati šta je vaša, a šta obaveza druge strane.

Bićete blago nestrpljivi u odnosima sa saradnicima – pokušajte na ljepši način, mirniji, ako ikako možete. Sve ono što ste u prethodnom periodu uradili uskoro bi trebalo da pokaže svoje rezultate.

Ljubav. Možda su vaša raspoloženja u ovoj sedmici pomalo šarena, promjenjiva, nepredvidiva, ali suštinski i nisu toliko loša. Rasplinete se pa se sastavite. Rasrdite pa okrenete na šalu. Ljutite pa grlite najljepše.

Kakve vi bitke vodite sami sa sobom, to vi najbolje znate. Da ne biste mučili i sebe i drago vam biće – okrećite na strast, na smijeh, donosite dobro raspoloženje.

Slobodni, vaše srce malo-malo pa „zaigra“. A kako i da ne zaigra kada su oko vas interesantne, privlačne, duhovite osobe. Ne razmišljajte previše kome ćete pokloniti pažnju – prepustite se dešavanjima i vidite gdje će vas odvesti.

Hrana. Obogatite svoj jelovnik povrćem, mliječnim proizvodima, žitaricama, koštunjavim voćem. U redu, meso i mesne prerađevine jesu možda najbrži način da se zasitite, ali ishrana ipak ne bi trebalo da vam bude jednolična i da se zasniva uglavnom na ovim namirnicama.

Novac. Sredinom sedmice trošak koji vas baš i neće obradovati.

Zdravlje. Mogućnost manjih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info