Škorpija: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Ponuda koja dolazi do vas, tokom ove sedmice, na prvi pogled jeste dobra, ali vam se ne dopada što vas drugi požuruju i pritišću da što prije donesete odluku. U tom grmu vjerovatno i leži zec – ono što je na prvi pogled dobro, sigurno krije mnogo nejasnih ili neizrečenih stvari, a vi to sada ni ne možete uvidjeti.

Savjetujemo da se ne zalijećete, a vi uradite kako vi mislite da treba. U međuvremenu, gledajte da ne zabušavate kada su obaveze u pitanju, koliko god da ste rastegnuti i umorni.

Ljubav. Čudna je sedmica pred vama kada su partnerstva u pitanju. Nema tu ničeg lošeg, da se razumijemo, ali kao da nešto fali, kao da nije baš sve u potpunosti kako treba.

Vi ste čas odlično, čas nekako daleki, a i voljena osoba funkcioniše u istom fazonu. Zato ćete se malo voljeti, a malo mimoilaziti. Ništa strašno, dođu takvi dani i ne treba ih shvatati ozbiljno.

Slobodni, sa osobom koja vam je simpatična se dešava sve i ništa. Jasno vam je da su vam iste želje, iste misli i razmišljanja, ali nikako da dođe do spajanja, do konkretizacije, do onog što vam je sada zaista potrebno.

Hrana. Smijete da budete opušteni još u ovoj sedmici i da malo „šarate i varate“ kada je ishrana u pitanju, ali od naredne ulazite u znatno ozbiljniji period u kojem ćete biti mnogo odgovorniji. A sad ako promakne koje parče čokoladne torte pa – zažmurićemo na jedno oko…

Novac. Vrijeme je da počnete ozbiljnije da baratate svojim finansijama.

Zdravlje. Nedostaje vam mentalni mir.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info