Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Dogodiće se neke situacije u kojima možete brzopotezno optužiti druge da su pogriješili, da biste ubrzo shvatili da je greška ipak bila do vas. Zato u ovoj sedmici nemojte juriti i žuriti sa izjavama bilo koje vrste, sačekajte da budete stopostotno sigurni da li ste u pravu ili ne.

Biće razmimoilaženja na relaciji vi – saradnici, naročito u prvoj polovini sedmice. Sa malo strpljenja i taktičnosti, ovo će brzo biti riješeno. Do vas dolaze prilično povoljne vijesti, ali niste sigurni da li možete da se u njih pouzdate ili ne.

Ljubav. Pomalo vas iritira partnerova neaktivnost po nekim pitanjima, ali se kao i uvijek trudite da razumijete i date mu podršku. Trudite se da budete otvoreni prema drugoj strani i smeta vam što ona nije na isti način otvorena prema vama.

Vjerovatno to baš i nije prava istina – voljena osoba u ovom trenutku više govori riječima nego djelima, a vama su riječi potrebne. Zato ćete se u ovoj sedmici pomalo nervirati, a nemate razloga za to. Ne pričajte, volite se.

Slobodne Ribe, imate osjećaj da ste okruženi osobama koje samo pričaju prazne priče. Niko od njih ne umije da vas dotakne u srce.

Hrana. U ishrani vam je sada potrebno više mesa i ribe, više povrća – cvekle, paradajza, mrkve, rotkvica, čerija, više mliječnih proizvoda – kiselog mlijeka, jogurta, kefira. Jedino što vam nikako nije potrebno su slatkiši. A oni će vam baš otvarati apetit…

Novac. Bolji prilivi i opuštenije raspoloženje po pitanju finansija.

Zdravlje. Još uvijek ste u osjetljivom periodu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info