Rak: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Sedmica će započeti kroz gomilu vijesti, informacija. Odjednom zbrka – neće se znati šta je od ovoga tačno, a šta prenaduvano, neistinito. Takođe, od samog početka radne sedmice očekujte udarnički tempo.

Biće potrebno da budete na tri mjesta odjednom ako je moguće – još juče. Situacije će vas požurivati i tjerati da donosite odluke u brzini, ali bi bilo dobro da ovakav način funkcionisanja izbjegnete. Pokušajte da se bolje organizujete i promijenite nešto u svom načinu rada.

Ljubav. Oboje ste u ovoj sedmici manje isključivi, manje zahtjevni. Partner funkcioniše u nekom svom ritmu, vi u svom.

Ipak, mnogo češće se dešava da zajednički momenti budu obojeni lijepom, podsticajnom energijom nego ćutanjem i distancom. Pokušajte da se više angažujete jedno oko drugog, da se više otvorite i više komunicirate – prijaće vam, oboma.

Slobodni pripadnici ovog znaka, neko neće odustati tako lako od vas, a moguće je da će se pojaviti još jedna osoba koja je zainteresovana. I sad ćete biti između dvije vatre – obje zanimljive, svaka na svoj način. A kome ćete dati prednost? Pa, to već zavisi od vas.

Hrana. Imunitet vam i dalje nije baš najsjajniji pa je u ishrani potrebno više minerala, vitamina, više voća i povrća, naročito zelenog lisnatog.

Uzimajte med, propolis, matični mliječ, cijedite svjež voćni sok od narandži, limuna, grejpfruta.

Novac. Stabilniji prilivi u drugoj polovini sedmice.

Zdravlje. Osjetljivost, slab imunitet.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info