Ovan: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Velika očekivanja, a prepreke i saplitanja na samom početku ove sedmice. Ništa strašno, ali dovoljno da vam malo oduzme energiju i rasprši vas na sto strana, samo ne na ono što vam je najpotrebnije.

Ne pokušajvajte da se izborite sa ovim tako što ćete gurati obaveze pod tepih ili raditi ofrlje samo da biste mogli da kažete da ste završili – sačekaće vas greške i propusti u narednom periodu pa ćete morati sve iznova. Umjesto toga, budite maksimalno odgovorni i posvećeni iako vam do toga nije.

Ljubav. Kad se gori, mora ponekad i da zaboli. A partner i vi tako lijepo gorite jedno s drugim ovih dana, da je to prosto milina gledati.

Dok ne dođemo do onog duhela „mora ponekad i da zaboli“ – e tu već nastupaju burne rasprave, naravno kratkog daha. Čisto kao uvod i novi plamičak koji će ponovo zapaliti vatru strasti. U prevodu – mnogo ćete da se volite, a ponekad ćete uspjeti i da se „zakačite“.

Slobodni Ovnovi, nove osobe vam ulaze u život. A vama oči samo iskre od pozitivnog uzbuđenja i slatkog iščekivanja. Vi imate inicijativu, ali je imaju i vaši potencijalni partneri – pa ko koga prvi saplete…

Hrana. Prosto ne znate u ovoj sedmici šta biste prije. Da li biste slatkim da se sladite ili biste tako fino da začinite hranu, da zabiberite i zaljutite da sijeva pred očima! Jedino znate šta ne biste – ne biste neke zeleniše, zelje, rotkve i tako to…

Novac. To što novac dolazi, ne znači da ga morate pod obavezno proslijediti dalje i potrošiti…

Zdravlje. Malo ćete biti „mutni“ i osjetljivi početkom sedmice. Poslije ćete biti dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info