Lav: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Vi na neki drugačiji način posmatrate ono što se dešava oko vas. Postaje vam jasno šta morate uraditi i kako se postaviti u nekim situacijama, da biste izvukli kvalitetniji rezultat i postigli svoje ciljeve.

Nosi vas talas neke nove, mnogo pozitivnije energije pa ćete lakše ispunjavati svoje svakodnevne obaveze. Malo će problema biti u komunikaciji sa saradnicima, najviše iz razloga što je vaš ritam rada i način razmišljanja drugima sada teško da prate.

Ljubav. Većim dijelom mirna i stabilna situacija u vašim emotivnim relacijama. Dešavaju se i neki zaista lijepi momenti, prijatna iznenađenja – mora se priznati da funkcionišete znatno bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad.

I neka tako i ostane. Neke nebitne razloge za nebitne, sitne, svađe preskočite. Zašto da kvarite ono što je dobro?

Slobodni pripadnici ovog znaka su se pokrenuli. Ima mogućnosti za interesantna nova poznanstva, za živost i bolju energiju. Možda nećete konkretizovati niti jedan odnos, ali ćete svakako uživati u dešavanjima, u flertovanjima i izlascima.

Hrana. Izbjegavajte prazne kalorije, nekvalitetnu ishranu. U dužem ste vremenskom periodu u kojem morate na prvo mjesto staviti pozitivne, zdrave navike, uvesti sebe u red.

Konzumirajte više ribe, žitarica, povrća, bijelog ćurećeg ili pilećeg mesa.

Novac. Neki novac „visi u vazduhu“ i nikako da dođe do vas.

Zdravlje. Stabilna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info