Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Nedoumice, neriješena papirološka pitanja ili problemi u dogovorima mogu zaokupiti vašu pažnju u prvom dijelu ove sedmice. Okolnosti u kojima ste se našli izgledaju komplikovano ili čudno, ali nisu nerješive.

Vaša snaga leži u komunikaciji, ali ne u onoj rasplinutoj i nepovezanoj već jasnoj, praktičnoj i fokusiranoj na jedan cilj. Primijenite ono što imate, pokrenite se – ionako uskoro ulazite u period velikih poslovnih promjena i obećavajućih rezultata.

Ljubav. Polako vam se vraća snaga, polako vam se vraća optimizam. Situacije koje su vas do sada mučile sada više ne izgledaju nerješivo, a evidentno je i da će se komunikacija sa voljenom osobom popraviti.

Neka lepa energija ući će u vaš dom, obojiti vaše zajedničke trenutke. Da li to znači da će sve biti savršeno? Pa teško, biće tu povremeno nervoze i pokoji uzburkan momenat, ali na svu sreću – kratkotrajan.

Slobodni, povremeni prijateljski kontakti sa nekim mogu prerasti i u ozbiljniju priču. Samo je potrebno vrijeme (imate), zrnce dobrog raspoloženja i opuštenosti (imate) i želja vas i te osobe (imate).

Hrana. Navalite dragi Jarčevi na hranu, jer će vam od sljedeće sedmice trebati sva moguća energija! Zato sada počnite sa nekim redovnijim i zdravijim režimom ishrane. Bez praznih kalorija, naravno. Povrće, riba, meso, probrani mliječni proizvodi, jaja, med…

Novac. Trenutno ste prilično zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje. Problemi sa zglobovima, reuma kod starijih Jarčeva.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info