Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Mislićete jedno, govoriti drugo, raditi treće. Problem je i u vama i u onima koji su preko puta vas. U vama – zato što pokušavate da uradite više stvari istovremeno, a to sada nije moguće, jer vam razbija koncentraciju i samo se uplićete. U drugima – zato što vas pogrešno razumiju.

Za sve će vam biti potrebno više vremena nego inače, čak i za najstandardnije poslovne, svakodnevne obaveze. Zato dajte sebi dovoljno prostora i dovoljno vremena. Pa polako, niste na trkama.

Ljubav. Sedmica pred vama nije baš savršena za neka ozbiljna emotivna pitanja. Neće se pronaći rješenje, a čak i ako ga dobijete nećete biti zadovoljni njime.

Bolje je da se opustite i da ćutke uživate jedno pored drugog. Riječi su neki put suvišne i samo mogu pokvariti sve. Batalite i sitnice i krupne stvari – pokretanje priče oko njih samo će vas oboje smoriti.

Slobodni, privlačite pažnju i više osoba pokušava da vas uvuče u komunikaciju, zainteresuje za sebe. U ovom momentu niste baš potpuno sposobni da odredite ko želi pravu priču, a kome biste bili samo kratkotrajna zanimacija.

Hrana. Bilo bi dobro da pojačate unos svježeg voća i povrća, naročito narandži, limuna, grejpa, cvekle, mrkve, špinata, brokule, karfiola.

Da znatno umanjite unos mesnih prerađevina, a više konzumirate bijelo pileće ili ćureće meso. Da od mliječnih proizvoda najviše koristite mladi sir, jogurt, kiselo mlijeko.

Novac. Blago poboljšanje u sektoru finansija.

Zdravlje. Sitnija zdravstvena problematika.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info