Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Kako god da se oko vas odvijaju situacije, bili zadovoljni trenutnim stanjem ili ne, vi kao da niste sigurni šta budućnost otvara ispred vas. Čas vam se čini da ste pronašli pravi put, napravili dobar izbor, a onda dođu momenti kada imate osjećaj da će sve ostati samo na priči i na obećanjima.

U ovakvim situacijama, periodima, najbolje je fokusirati se na dnevne obaveze – tamo usmjeriti misli, a pustiti da se situacije same od sebe rješavaju. Ionako je sada vaš uticaj zanemarljiv.

Ljubav. U vašim mislima, ali i u vašoj emotivnoj priči, ovih je dana šareno. Ima tu svega – i emocija i tajni i nervoze i nezadovoljstva i zanosa, čas ćarlija najljepši i najmirisniji povjetarac, čas se viju magle i oluje.

Kad je već takva situacija onda se primirite i čekajte. Prije ili kasnije, sleći će se prašina i vi ćete konačno moći jasno da vidite i gdje ste i znati šta želite dalje.

Slobodni pripadnici ovog znaka, neko vam je tu, nadohvat ruke, a istovremeno jako daleko. Ili niste sigurni u zainteresovanost ove osobe ili postoji neka situacija, okolnost koja vas koči. Za sada, uživajte u komunikaciji…

Hrana. Sedmica koja je dušu dala da vam se ili aktivira stomačni virus ili da pokvarite želudac nekom hranom. Zato sada kvalitet i ispravnost moraju biti na prvom mjestu. Izbjegavajte mesne prerađevine i brzu hranu.

Novac. Troškovi vezani za kuću ili članove porodice.

Zdravlje. Problemi sa krvnim sudovima kod starijih. Mlađi – prehlade, osjetljivost disajnih organa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info