Bik: Sedmični horoskop za period od 10.02.2020. do 16.02.2020.

0

Posao. Pred vama je korektna poslovna sedmica. Doduše, vi ćete biti povremeno pod tenzijom i blago nervozni, neki put sa razlogom, a mnogo češće i bez njega. Nerviraće vas neke riječi, neke neriješene situacije, nešto što vam stoji nad glavom.

Međutim i ovo će doći na dnevni red i regulisati se do kraja radne sedmice. Vi u međuvremenu gledajte da ne budete impulsivac, a pogotovo da ne donosite iole bitne odluke u ovakvom stanju. Nije dobar momenat za nove poslovne projekte ili nove saradnje. Sačekajte malo.

Ljubav. Vladarka Venera vam se nalazi iza leđa, u polju tajni, pa morate da nešto krijete od dragog vam bića. Makar to bila i sitnica i neke vaše slatke, bezazlene tajne, ali morate malo da muljate.

Međutim, za sada se ova vaša „muljaža“ ne prikazuje kao bilo kakav kamen spoticanja u odnosu sa partnerom. Samo nemojte da te tajne budu veće, da taj kamen ne poraste pa da se u narednom periodu možete preko njega saplesti… Sad vam je fino i neka tako i ostane.

Slobodni Bikovi, strast je interesantna stvar, ali kada smo zapaljeni ne razmišljamo baš najbolje… Zato ne žurite i ne zalijećite se u neke „ljubavne“ priče.

Hrana. Čuvajte svoj stomak i probavu – nešto su ovih dana osjetljivi pa morate više voditi računa o tome šta, kada i koliko jedete.

Ako budete funkcionisali „po osjećaju“, vjerovatno ćete imati i osjećaj nadimanja, problema sa varenjem ili bolove u stomaku.

Novac. Iako prva polovina sedmice ne djeluje obećavajuće, kasnije će doći do stabilizacije.

Zdravlje. Češće glavobolje, mogući su i problemi sa sinusima i prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info