Probaj, nosi, voli: 6 preporuka za februar 2020.

0

Već smo ušle u najkraći mjesec u godini, vrijeme je i dalje veoma hladno, zima je i dalje veoma čudna (hoće li biti snijega uopšte?), još malo pa dan zaljubljenih… Bez obzira na sve, donosimo vam šest odličnih preporuka koje će vam sigurno uljepšati ovaj februar.

Vrijeme je za sniženje


Da, tako je – mjesec i sezona sniženja je pred nama i sada je pravo vrijeme da “ulovimo” određene komade garderobe po što povoljnijim cijenama. Imajući u vidu kako je kaput investicija koja će se isplatiti u više sezona, sada je i pravo vrijeme da ga nabavite. Ovaj upečatljivi komad garderobe možete pronaći u Mango radnjama, a snižen je za nevjerovatnih 53% te mu je cijena 75.95 KM. Ne vjerujete? Provjerite ovdje.

Mirisni februar


Sigurno nećemo propustiti priliku da fantastično mirišemo i ovog mjeseca, a za to će se pobrinuti trenutno najpopularniji zimski parfem na svijetu – “J’Adore Absolu”. Opojne mirisne note jasmina (čak dvije različite vrste) fantastično su iskombinovane sa mirisnim notama ruže i magnolije, a ovo fenomenalno cvjetno izdanje apsolutno nikoga ne ostavlja ravnodušnim ove zime. J’Adore Absolu dostupan je u bočicama od 50 ml i 75 ml kao Eau de Parfum Absolu.

Više i više


Za februar možemo reći i kako je započeo sa gigabajtima neta u Pretplata + tarifama.

Odlična vijest je da u m:tel postpaid tarifama, koje vam nude uvijek dobre bonuse za neograničenu komunikaciju, od sada vas očekuje i Pretplata XS+ tarifa sa 1 GB mobilnog neta. Za 22,23 KM mjesečno, u ovoj novoj tarifi, pored sjajnih 1 GB neta, dobićete i bonuse od 100 SMS-ova i 100 minuta razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH.

Ukoliko vam je potreban i novi telefon, onda ovu tarifu spojite sa ZTE Blade A7 telefonom, koji možete da otplaćujete uz mjesečnu ratu od 3,34 KM.

A ako vam treba još više neta, tu je Pretplata S+ tarifa koja donosi nove gigabajte. Po cijeni od 33,93 KM mjesečno, dobijate bonuse od 2 GB mobilnog interneta, neograničene razgovore prema m:tel mreži, neograničene SMS-ove prema svim mrežama u BiH, prijatelj broj i 50 minuta razgovora prema mts mobilnoj mreži.

Za potpuno uživanje u dodatnim gigabajtima i uz ovu tarifu spojite jedan od odličnih ZTE telefona, a naš prijedlog je ZTE Blade V10 Vita koji možete da otplaćujete u ratama od 2,09 KM mjesečno.
Uživajte u neograničenoj kumunikaciji uz još više gigabajta!

Ponuda telefona vrijedi do isteka zaliha zato požurite u vama najbliže m:tel prodajno mjesto, posjetite webshop ili pozovite 0800 50 000.

Prijatno!


Ovo je tako brz i jednostavan recept, a uopšte vam nije potrebno neko posebno kulinarsko umijeće kako bi se ove pogačice našle na vašoj trpezi. One su nevjerovatno mekane i ukusne, veoma brzo se prave – nema čekanja da se tijesto digne pa je, samim tim, posao skraćen gotovo upola. Mi smo apsolutno oduševljene, a recept za ove pogačice pogledajte ovdje.

Kako se vezuju pertle?


Ovu odličnu priču Domenika Starnonea, koja je prevedena na više od trideset svjetskih jezika, pročitaćete u jednom dahu. Dirljiva i vrlo snažna priču o bjekstvu, povratku i svim promašajima, onima koji nam djeluju neprebrodivo i onima koji nas prate cijelog života, sigurno će vas “kupiti” od prvog pasusa koji počinje sa: “Ako si zaboravio, poštovani gospodine, podsjetiću te: ja sam tvoja žena.” Šta smo spremni da žrtvujemo da se ne bismo osjećali kao da smo u klopci? I šta gubimo kad odlučimo da se vratimo? Upravo odgovor na ova pitanja saznajte u romanu “Pertle”, a koji možete nabaviti ovdje.

Bez oduševljenja, molim


Leri Dejvid ima sve – novac, obezbjeđenje, poznate prijatelje, brižnu suprugu, fantastičnu holivudsku kuću. Pa zašto onda stalno teži da napravi potpuni haos od svog života? Jednostavno, zato što: “Uspjeli ste”, ne znači i da vam je uspjelo. Nova sezona hit serije: “Bez oduševljenja, molim”, vraća nam se na male ekrane, nakon pauze od tri godine. Ovo je deseta sezona pomenute serije, a možete je gledati (kao i sve sezone prije nje) ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info