Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. U ovoj sedmici očekujte pun frontalni napad od strane saradnika, poslovnih partnera, klijenata. I starih i novih. Da ne bude zabune – napašće vas lijepo, željeće da baš sa njima sarađujete, baš sa njima radite, baš njih stavite na prvo mjesto i da baš sa njima završavate poslove.

Bićete toliko traženi da nećete znati gdje udarate. Ali, kao što i sami znate, vi u takvim uslovima, pod takvim pritiskom i pod „prijetnjom“ kratkih rokova, funkcionišete savršeno, bez greške. Tako će biti i u ovoj sedmici. Razbićete se od posla.

Ljubav. Pun Mjesec će biti u vašem partnerskom polju tokom ove sedmice, ali neće donijeti ništa spektakularno. Mogli bismo da kažemo da će nakratko vaša veza da se „zatalasa“, ali će se brzo sve smiriti i vratiti u normalu.

Štaviše, iz tog talasanja mogu da izađu i neke zanimljive stvari – pojačana strast, mnogo smijeha ili izlazak i dobar provod. U prevodu – bura u čaši vode, a nakon toga uživancija…

Slobodni, ako budete imali samo jednog udvarača tokom ove sedmice, nešto ne radite kako treba. Sudeći po zvijezdama i planetama – spopašće vas sa više strana. Biće vam fino. I mnogo ćete uživati.

Hrana. Kažite zbogom Veneri koja iz znaka Riba prelazi u Ovna u ovoj sedmici. Da, donijela vam je novac, ali vam je donijela i borbu na dnevnoj bazi sa pojačanim apetitima.

Sad vam u polje hrane ulazi Merkur – on donosi više obroka, ali su to mali, fini, taman koliko treba.

Novac. Zajedno sa poslom, stižu i pare. Biće ih sasvim dovoljno za sve vaše apetite i troškove.

Zdravlje. Bićete pod stresom. Stariji će imati problem vezan za cirkulaciju, pritisak, krvne sudove, kičmu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info