Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Zaključujete da stvarno imate previše posla. Taj zaključak će (o čuda!) dovesti samo do toga da tog istog posla ima još više. I samo će se otvarati još i još. Čak ćete i vi biti iznenađeni potražnjom vas ili vaših usluga.

U ovoj sedmici trčite, dogovarate, razgovarate, sastančite, radite, završavate, počinjete novo. Ima vas na sve strane, ali koliko vas to jednim dijelom umara, toliko vam daje podsticaj da nastavite dalje. Sve u svemu – jedna super zahtjevna i super poslovna sedmica. Bićete baš zadovoljni.

Ljubav. Vaša vladarka, Venera, ušetala je u partnersko polje. Sad ćete mnogo da volite drago vam biće, a i ono će umjeti da uzvrati na isti način.

Doduše, biće u toj ljubavi i mnogo strasti, ali šta istoj fali, samo neka je bude! Baš ćete kao par živnuti – aktivirati se i jedno prema drugom, ali i u zajedničkim aktivnostima, skitnjama, uživanjima…

Slobodne Vage, neko s kim ste u kontaktu ili ko je u vašoj blizini – čačnuće vas, onako baš kako treba. Zagolicaće vam misli, zagolicaće vam maštu i pokrenuti one duboke impulse ljubavi (čitajte: strasti i želje). Željećete da osvojite, zablistaćete, procvjetati!

Hrana. Sad vam je vrlo, vrlo bitno kako ćete izgledati i i te kako je moguće da će vas to potjerati da striktno obratite pažnju na ishranu u ovoj sedmici.

Naravno da nije samo izgled u pitanju, bitno vam je i da se osjećate dobro. Koji god da je vaš „izgovor“ – sada će upaliti…

Novac. Odlična sedmica po pitanju finansija.

Zdravlje. Savršen momenat da otpočnete sa jačim fizičkim aktivnostima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info