Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Privatnici će dodatno živnuti, pokrenuti se, razraditi još više nego do sada. Neće nimalo loše proći ni ostali – doći će novi poslovi, novi projekti, novi dogovori i novi saradnici, klijenti. U prevodu – pred vama je jedna povoljna poslovna sedmica.

I oni koji sarađuju sa inostranstvom sada će doći do dogovora ili se spremati za poslovno putovanje. Papirološka pitanja u ovoj sedmici rješavate na brži način od očekivanog. Možda vam pomogne nečija protekcija ili savjet.

Ljubav. Sve se u ovoj sedmici lako rješava. Neke situacije se riješe razgovorom i dogovorom. Neke se riješe izlaskom, zajedničkim aktivnostima sa prijateljima.

Neke se riješe planiranjem putovanja. A neke se riješe strašću. Uopšte nije važno na koji ćete način rješavati, bitno je da uživate u procesu i da vam je lijepo.

Slobodni pripadnici ovog znaka, do sada ste žarili i palili. A sad ćete to da podignete na kvadrat.

Ušetala vam Venera u vaše polje ljubavi i zabave – zaljubićete se i zaljubiće se u vas. Nosi vas jedan ludi i vatreni talas i u istom treba uživati. Da li će i koliko trajati, sada nije uopšte važno.

Hrana. Raspoloženje je baš kako treba, energija je baš kako treba. Sudeći po svemu – i apetit je baš kako treba.

Možda pojedete koji zalogaj previše, ali brzo vi to potrošite. Bilo bi dobro da ne preskačete „povrćne“ obroke, imaju oni svojih benefita i čari.

Novac. Solidna sedmica po pitanjima finansija.

Zdravlje. Odlično se osjećate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info