Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Kao da do sada niste bili maksimalno vrijedni, ova je sedmica tek pripremila za vas akciju. Poslovni period se nastavlja ne nesmanjenom žestinom, nego još jače. Poslovne prilike dolijeću, stvari se dešavaju i pokreću, a vi ste zapeli kao nikada do sada.

Samo polako, tek ćete se naraditi i ovo samo početak. Zato ne ostavljajte ništa „za sutra“, jer sutra nećete imati vremena ni za šta. Prijatelji vas vuku da uđete u neki posao – razmislite o ovome, izgleda dobro, ali ne treba žuriti.

Ljubav. U istoj ste energiji partner i vi sada. Probudila se vaša veza, aktivirao se vaš ljubavni život i u ovoj sedmici stvarno može biti nekih lijepih i vatrenih momenata.

Ali nećemo samo na strast – sada možete biti i podrška jedno drugom, od nekih svakodnevnih obaveza napraviti igru i zanimaciju sa puno smijeha. Nije ovo loše nimalo. Sa vatrom se volite, sa vatrom uživajte jedno u drugom.

Slobodne Škorpije i kod vas su strasti proradile. Neko vas čačka, golica vam misli i pali vaše unutrašnje vatre. Zar je važno da li će biti veza ili „bez obaveza“? Bitno je da je vama lijepo i da ste u ovoj sedmici raspoloženi.

Hrana. E sad ste stvarno, čvrsto, najčvršće i najozbiljnije odlučili da mijenjate nešto u svojim navikama po pitanju ishrane.

Da li je dobar momenat za to? Jeste. Da li ćete imati uspjeha u ovome? Pa, malo ćete klecati u početku, ali kasnije – biće to super.

Novac. Novca će biti i vi ćete ga sa zadovoljstvom trošiti…

Zdravlje. Umor, zato je potrebno opuštanje. No, isto tako potrebna vam je i fizička aktivnost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info