Rak: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Pritisak na vas postoji i to onaj koji vi sami sebi pravite, ali i onaj realan – iz okoline i od strane saradnika. Pruža vam se prilika da neke situacije i pitanja riješite na lakši i brži način, uz pomoć osoba koje vas podržavaju.

Povremeno manji problemi sa nadređenima – ništa ozbiljno, ali kao da će i vama i drugoj strani nedostajati mjere i takta. Neka papirološka pitanja u ovoj sedmici možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne otvorite nove „frontove“ time što ćete napraviti neki propust.

Ljubav. Ne treba se u ovoj sedmici povlačiti iz komunikacije sa partnerom, ne treba se zatvarati, distancirati, praviti zid.

Napetosti ima, možda i problema ima, ali jedan dio jeste realan, a mnogo veći prenaduvan. Ćutanjem ste već doveli do ovoga gdje ste trenutno, nemojte praviti grešku i nastavljati tim putem. U suprotnom, zbog sitnica ćete se raspravljati, a pravi kamen spoticanja će ostajati tu gdje jeste.

Slobodni, ljubavne prilike vas prate, a vi im izmičete. Date djelić od sebe pa se uplašite sopstvene hrabrosti i povučete. Neke unutrašnje blokade je sada zaista teško prevazići.

Hrana. Mjesec se polako puni, a i Rakovi će češće puniti svoj tanjir i tražiti repete. Biće momenata u kojima nećete znati da li ste zaista gladni ili su vam samo oči gladne.

Bilo da je prvo ili drugo u pitanju, malo ćete vi sada razmišljati o dijetama i brojanju kalorija – uživaćete i opustiti se.

Novac. I pored jačih priliva u ovoj sedmici i dalje niste zadovoljni.

Zdravlje. Slabost i manjak energije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info