Ovan: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Bićete traženi, a umjećete da prepoznate priliku koja je prava za vas. U ovoj sedmici je i vaša inicijativa dobrodošla, jer ste ušli u podsticajan period koji od vas traži akciju.

Moguće je da će još uvijek biti mnogo neriješenih pitanja, ali njih za sada ostavljate po strani i bavite se onim što je od prioriteta i što dolazi u fokus. U ovoj sedmici možete dodatno pokrenuti i planove koji se vezuju za inostranstvo ili pak dogovore koje, za sada, vodite daleko od radoznalih očiju.

Ljubav. Nejasnoće će polako ustupiti mjesto ljubavi, nedoumice će se ukloniti pod naletom strasti, pitanja koja su vas mučila iščeznuće pred osmijesima, akcijom i pozitivnom energijom.

U prvi plan doći će ljubav, ostalo će biti potisnuto. E sad, to što je nešto potisnuto ne znači da je baš u potpunosti nestalo, ali s tim ćete se boriti neki drugi put.

Slobodni Ovnovi će početi da privlače pažnju suprotnog pola (mada, šta je tu čudno – vi u svakom slučaju privlačite pažnju gdje god da se pojavite). Flertovaćete, uživati u utisku koji ostavljate na udvarače, jednostavno rečeno – ludo ćete se provoditi.

Hrana. I evo Venere u vašem znaku, život da vam zasladi! Osjećaćete se odlično i baš će vam prijati mali, ali češći i kvalitetniji obroci. Lagano, hranjivo i, naravno, sa obaveznom poslasticom na kraju.

Novac. Venera u vašem znaku će svakako privlačiti poboljšane novčane prilike.

Zdravlje. Stabilna sedmica po pitanju zdravlja. Kontrolišite svoju pojačanu potrebu za slatkišima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info