Lav: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Stvari se ubrzavaju, komplikuju, ali isto tako i vi se ubrzavate i dobijate dodatni podsticaj da odgovorite na sve na pravi način. U ovoj sedmici ćete prosto uživati u tome da savladate izazov za izazovom, da se osjetite dobro, nepobjedivo.

Poslovni segment vam istovremeno i oduzima i daje energiju. Zahtjevna sedmica u kojoj ćete, više nego izvjesno, praviti dobre poteze i stvarati dobre temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze.

Ljubav. Nije loše ovo, nimalo. Čak i taj pun Mjesec u vašem znaku ne morate automatski iskoristiti za pravljenje neke drame i tenzije u odnosu sa voljenom osobom – ne.

Postoji ogromna mogućnost da ga upotrijebite na pravi način – da pojačate strast, unesete neke novitete, imate više zajedničkih aktivnosti, obradujete partnera.

Slobodnima će biti lijepo pa još ljepše pa najljepše. Minimum dvije nove ljubavne prilike moraju da se u ovoj sedmici motaju oko vas. Flertujte, uživajte, provedite se.

Sada vam je zaista potrebno da izađete iz kolotečine i pustite da vam se dese neke lijepe stvari.

Hrana. Ne nalazite izgovore. To što ćete reći: “Ma mrzi me da spremam nešto, daj da smažem kesicu čipsa ili grisine i evo ovaj kolač, čisto da zavaram glad”, definitivno nije dobro.

Potrebni su vam proteini, potrebno vam je povrće, potrebni su vam citusi i mnogo, mnogo vode.

Novac. Pojačani troškovi, ali i veći prilivi u ovoj sedmici.

Zdravlje. Nešto pojačan nivo stresa. Problemi sa pritiskom, cirkulacijom, aritmijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info