Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Pred vama je odlična poslovna sedmica. Čućete informacije koje vam odgovaraju. Napravićete dogovor koji vam je potreban. Imaćete šta da kažete i kome da kažete. I čuće vas. Bilo koja situacija koja dođe pred vas u ovom periodu, biće riješena.

Imate ideje, imate praktična rješenja, imate kreativnost. Ništa vam ne fali da dobro prođete, povučete odlične poslovne poteze, da radite i zaradite. I da budete zadovoljni i svojim nastupom i onim što ste ponudili. Pokažite svu svoju snagu i odgovornost u ovoj sedmici.

Ljubav. Još jedna „onako“ sedmica. Ni dobra ni loša, sa mometima koji su povoljni za odnos sa voljenom osobom, ali isto tako i sa momentima u kojima kao da nemate šta da pričate jedno sa drugim.

Baš u toj komunikaciji sada i leži ključ i rješenje. Mogu se na lakši način pokrenuti pitanja koja su do sada prećutkivana ili gurana pod tepih. I rješenje će se pronaći. Zato pričajte, ne povlačite se u tišinu – ni jedno ni drugo.

Slobodni, komunikacija sa nekim je i do sada tekla baš fino, a sada se može produbiti, živnuti. Mogu se reći riječi koje pokreću, koje bude, koje aktiviraju. Može doći i do susreta, lijepog.

Hrana. Promjenjiv apetit koji će dosta zavisiti od toga kako se budete osjećali. No, generalno gledano, ne prija vam sada teška hrana i obilni obroci.

Odgovaraće vam mliječni proizvodi, naročito sirevi. Nešto jača potreba za slatkišima.

Novac. Nije lagana, ali je finansijski ipak uspješna ova sedmica.

Zdravlje. Grlo, pluća, bronhije – slabe tačke.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info