Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Dosta toga možete u ovoj sedmici riješiti brže nego što mislite. Da li sami, da li uz nečiju pomoć ili na neki nov kreativan način koji će vam okolnosti otvoriti – nije ni bitno. Važno je da na izazove odgovarate adekvatno, brzo i spretno.

Zanimljive informacije koje niste očekivali (ali ste im se potajno nadali) dolaze. U ovoj sedmici su mogući i dogovori i nove poslovne prilike. I pored svih pozitivnih mogućnosti koje ova sedmica nudi, morate biti skoncentrisani i organizovani, jer neke stvari mogu vam promaći.

Ljubav. Na konto svog šarma ćete uspjeti da „ispeglate“ mnoge situacije u kojima će partner mrko da vas pogleda ili da bude spreman na raspravu.

A kako vam sada drago vaše biće može odoljeti kada ste toliko duhoviti, zanimljivi, spremni za šale i pošalice, a u isto vrijeme mazni, nježni i raspoloženi za ljubav? Zato će u ovoj sedmici uglavnom sve ići baš kako treba.

Slobodne Djevice, vama malo-malo pa naleti neka nova ljubavna prilika… Evo je i u ovoj sedmici. Poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska. Neko će vas zainteresovati i baš će vam biti fino da čavrljate.

Hrana. U ovoj ćete sedmici sve raditi „kontra“. Vašem organizmu su potrebni proteini – vi ćete navaliti na ugljene hidrate.

Bilo bi dobro da jedete ribu – vi ćete samo guliti mesne prerađevine. Trebalo bi da smanjite slatkiše – navalićete na čokoladice i kolače kao da vam život od toga zavisi…

Novac. Neke troškove ste očekivali, neke niste. Ipak, dosta se uspješno borite s njima.

Zdravlje. Osjetljivost grla i disajnih puteva. Stariji – problemi sa nogama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info