Blizanci: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Vrlo dinamična sedmica je pred vama. I vi ste aktivniji nego inače, spremni za akciju i dešavanja. Biće žurbe i kratkih rokova u ovoj sedmici, biće završavanja stvari u posljednjem trenutku.

Isto tako, primijetićete da su se mnoge stvari pomakle i pokrenule, a ne bi bilo čudno ni da vam sada okolnosti otvore i nove poslovne prilike. U napetim trenucima zadržite smirenost i fokusiranost, a u onim drugim budite spremni da prihvatite ponudu koja se otvara pred vama.

Ljubav. Postojeće ljubavne veze i odnosi vam čas donose dobro raspoloženje i opuštenost, čas nesigurnost i neizvjesnost.

Pitanja koja vas možda muče, u svakom slučaju, ne možete rješavati onom brzinom kojom biste vi voljeli već morate sačekati da vrijeme da svoju, zadnju riječ. Neko će vas u ovoj sedmici „dići“ – naravno, bilo bi dobro da to bude vaša voljena osoba, ali postoje velike šanse da to bude neko drugi…

Slobodni, prijatelji vas guraju, aktiviraju, zovu, ne daju vam da se povučete u tišinu i zatvorite. Neka, budite u pokretu i aktivni – idu vam neke lijepe nove prilike i nova poznanstva.

Hrana. Od samog početka sedmice ste u pokretu i ne drži vas mjesto pa ćete svoju ishranu morati da prilagodite ovim pojačanim aktivnostima.

Smanjite ugljene hidrate, a pojačajte proteine i unos povrća. Takođe, vodite više računa o hidrataciji, ne uzimate dovoljno tečnosti.

Novac. Sedmica u kojoj će se finansijski prilivi poboljšati.

Zdravlje. Bolja zdravstvena situacija. Stariji mogu imati malo problema sa venama ili nogama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info