Bik: Sedmični horoskop za period od 03.02.2020. do 09.02.2020.

0

Posao. Dobra poslovna sedmica. Interesantni novi momenti, novi saradnici koji vam ulaze u život. Dogovori koje napravite mogu trajati – samo ne treba impulsivno ulijetati u njih, već dobro promisliti – tako neće biti greške. Pojačana saradnja sa inostranstvom i osobama iz drugih gradova.

Moguće je da se neki od vas tokom ovog perioda zapute češće i na poslovna putovanja i to prilično uspješna. Bolje razumijevanje sa autoritetima i šefovima. Poslovi i projekti, koji su bili u zastoju, sada se pokreću.

Ljubav. Promijenila se energija u vašim emotivnim relacijama. Nemiri su se pojačali, ali oni koji bude strasti i guraju želje u prvi plan. I partneru i vama će prijati ova promjena, ova drugačija energija, podsticajnija, življa.

Nemojte samo da baš mnogo budete „nemirni“ pa da počnete da češće zagledate i druge osobe. A kod nekih od vas biće i toga. Jeste, tajne su uzbudljive. Ali može od njih i da zaboli glava…

Slobodni, lakše ćete se nego inače upuštati u flertove, imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Neko će poželjeti da avanturom začini svoj život. Da se prepusti željama, bez mnogo razmišljanja…

Hrana. Ubacili ste u „petu brzinu“ i u ovoj sedmici malo ćete imati vremena za kuliranje, odmaranje pa i uživanje u jelu onako, natenane, kao što vi volite.

Uglavnom će to biti neki obroci s nogu a primetno je da ćete koristiti više mesa i mesnih prerađevina u ishrani, kao i više začina.

Novac. Manji trošak početkom sedmice, ali generalno gledano – povoljan finansijski period.

Zdravlje. Osjetljivost grla i disajnih puteva.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info