ZARA: Ove gležnjerice su fantastične, a sada su na rasprodaji

0

Gležnjerice su model obuće koji nosimo tokom više sezona – jesen, zima, proljeće pa čak postoje i određeni modeli koje možete nositi i tokom ljetne sezone (ako ih baš toliko volite) – a kako biste imale veoma moderan i upečatljiv stajling, birajte jedan (ili pak sve) od sljedećih modela ZARA gležnjerica.

Trenutno su na rasprodaji (što nas posebno veseli), a sigurne smo kako ćete pronaći model koji zadovoljava sve vaše kriterijume.

Ultra upečatljive


Kada je riječ o bojama, sigurno vam je sasvim jasno kako vam crvena može pomoći da dobijete ultra upečatljiv stajling, bez obzira da li birate komade garderobe ili asesoare. Međutim, ono što možete uraditi jeste i da birate i obuću u ovoj prekrasnoj boji, a ove ZARA gležnjerice samo su jedna od opcija koje vam mogu pomoći i da cjelokupnu kombinaciju podignete na jedan viši nivo. Trenutno su snižene za 60% i cijena im je 39.95 KM.

Idealne za proljeće


Proljetna sezona sigurno je rezervisana za gležnjerice, a kako biste imale veoma moderan stajling te kako bi vam bilo dovoljno udobno i ugodno i tokom toplijih proljetnih dana za to se pobrinula ZARA. Ove fantastične gležnjerice sigurno možete nositi od jutra do večeri, veoma su privlačne, a odlično ih možete uklopiti i u bilo koji stajling. Snižene su za 69% i koštaju 29.95 KM.

Za sve prilike


Bez obzira da li je riječ o poslovnim ili neformalnim prilikama, gležnjerice su model obuće koji možete nositi gotovo uvijek. Upravo takve su i ove ZARA gležnjerice, a koje su kao stvorene za nešto niže dame – njihova fantastična blok peta pružiće vam dovoljnu podršku prilikom hodanja, a sama visina pete može vam pomoći da dodate par centimetara svojoj silueti. Snižene su za 65% i trenutno koštaju 49.95 KM.

Najpopularniji dezen


Voljele ga ili ne, činjenica je da je dezen zmijske kože apsolutni “pobjedik” ove sezone (bar kada je riječ o dezenima iz životinjskig carstva), a najavljen je i kao jedan od vodećih dezena za sezonu koja je pred nama – proljeće. Shodno tome, ZARA gležnjerice sa pomenutim dezenom pun su pogodak, a posebno iz razloga što su snižene za 70% i sada koštaju 49.95 KM.

Jednostavno glamurozno


Ukoliko vam je cilj da u svakodnevni stajling dodate malu dozu glamura, u tome vam osim komada garderobe mogu pomoći asesoari, a jednako dobar posao će odraditi i obuća. Ove ZARA gležnjerice sa efektom krokodilske kože upravo su odlična opcija kada vam je cilj da na jednostavan, a upečatljiv način dodate glamuroznu notu svakodnevnom stajlingu, bilo da ih kombinujete sa pantalonama, suknjama ili farmericama. Snižene su za 70% i trenutna cijena je 19.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info