Ova tri horoskopska znaka su najgori bračni partneri

0

Da li biste odbile stupiti u brak s nekim samo zbog njegovog horoskopa? Prije nego što prenaglite s odgovorom, otkrijte koji horoskopski znakovi čine najgore bračne partnere i zašto.

Rak


Iako važi za najvjerniji znak horoskopa, to je jedina prednost udaje za Raka. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost, jer su po prirodi pasivni i lijeni. A zbog tih karakteristika od njih u braku ne možete očekivati ni veliku pomoć pri, na primjer, čišćenju ili odgoju djece, što može biti veoma frustrirajuće. Pored toga, uglavnom su i svime nezadovoljni pa stalno kritikuju i kukaju.

Škorpija


Jedini način da imate skladan brak sa Škorpijom je da njemu prepustite sve odluke. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žene vode glavnu riječ pa, za razliku od Rakova, barem ne stupaju u brak iz koristi, jer smatraju da su oni ti koji bi trebalo da opskrbljuju svoju porodicu. Ako ste spremne vratiti se decenijama unazad i odreći se svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpijom i nije tako loša ideja.

Strijelac


Strijelci imaju razne interese i teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga, ako se udate za jednog, nećete viđati onoliko često koliko želite. Da biste ukrotile muškarca u znaku Strijelca, morate biti jako mudre i taktične, a brak će vam biti skladan i ako dijelite jednake interese. U protivnom ćete uglavnom biti same i nesrećne.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info