Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Nastavlja se vaš period blistanja. Razradili ste se pa ne stajete. I što više radite, više vam posla dolazi. Ima tu i nervirajućih momenata, ima i stresa i brzine i završavanja poslova u posljednjem trenutku, ma ima svega.

Međutim, isto tako, ima i novih prilika, novih dogovora, novih mogućnosti i to dobrih. Pričajte, radite, dogovarajte se. Sve će to pokazati svoju vrijednost u periodu koji dolazi. Ovo jeste napet period i izgleda kao da ste sve više pod pritiskom. Ali takav je kakav je – vi bolji nemate.

Ljubav. Voljena osoba je spremnija na kompromis i na prilagođavanje. Vi baš i ne. Nije vama problem da se prilagodite, ali samo u onome što vama odgovara. U onom što vam ne odgovara, vrlo suptilno, ali istovremeno i vrlo odlučno i zadrto, odbijate.

Malo ste skloni u ovim danima i da istjerujete svoju volju i da ubjeđujete voljenu osobu da ste samo vi u pravu. Ali, to ste vi. A možda vas u stvari ne nervira partner, nego vas nervira što nemate ni trunku slobodnog vremena.

Slobodni, sve neki flertići, sve neka instant muvanja, sve nešto „idi mi, dođi mi“. Ništa posebno, čista razbibriga.

Hrana. Gledajući u pun garderober, iz kojeg tri četvrtine stvari ne mogu da obuku, Vodolije postavljaju sebi filozofsko pitanje: “Kad će i zašto ne odmah da se ta Venera makne iz polja hrane?”

Prevarite Veneru i umjesto što se tovarite slatkišima – jedite ribu. Ne volite ribu? E pa ništa onda, šteta.

Novac. Puno novca i puno troškova.

Zdravlje. Zaista vam je potreban odmor. I mentalni i fizički.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info