Vaga: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Stvarno imate i previše posla. Toliko da neke od njih prosto ne možete da prihvatite, jer znate da nemate dovoljno vremena da ih završite. Međutim, s druge strane, dobili ste neki pozitivan podsticaj, ipak je življa i aktivnija energija oko vas i u vama pa ćete brže nego što mislite završavati i najkomplikovanije stvari.

Vodite računa samo da ne zaboravite na neke bitne stavke i važne poslovne dogovore, jer može i toga biti. Pažnja vam ovih dana luta i prilično je rasuta, zato se maksimalno skoncentrišite.

Ljubav. Vi se osjećate prilično čudno. Niste sigurni da li vam nešto fali u odnosu sa voljenom osobom, emocije vam variraju, strast takođe. Hvatate sebe da često pogledate drugu osobu ili da, jednostavno, poželite neku promjenu, samo ne znate kakvu.

Nekih pravih zamjerki na partnera nemate (dobro, povremeno malo posumnjate u njegovu iskrenost) – to što vam smeta dolazi iznutra, od vas. Prvo se sami sa sobom dogovorite šta vam je i šta hoćete. I hoćete li uopšte bilo šta.

Slobodne Vage, da se može izdešavati sve i svašta – može. E sad, da li će to biti samo platonski i kroz neki zanos i strast ili će trajati – pitanje je.

Hrana. Kad vam je vladarka egzaltirana – takvi ste i vi. Samo je problem što ta egzaltiranost znači da čas idete sa apetitom u podrum, čas na sedmi sprat.

U prevodu – skoro pa cijeli dan se zdravo i vrlo umjereno, čak oskudno hranite, a onda izvršite napad na frižider i opustošite ga.

Novac. Koliko god da ga ima – nikad dosta novca. Vage, trošadžije.

Zdravlje. Umor, pospanost, problemi sa pritiskom, hormonima. Moguće i viroze.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info