Strijelac: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Poslovna sedmica može biti jako dobra ili jako loša. Sve u zavisnosti od toga kako vi odlučite da se postavite, reagujete, nastupite. Ne ide sada sve na mišiće i na snagu i na impuls i na brzinu – sve to imate, ali morate biti i mudri. Razmišljati korak unaprijed.

I mudrost imate, nije problem ni u tome, samo je pitanje da li hoćete da je uključite i isturite ispred sebe kao štit. Ako to uradite, nema nikakvih razloga da u ovoj sedmici ne budete zadovoljni postignutim.

Ljubav. Postoji šansa da se neka nezadovoljstva u ovoj sedmici riješe. Potrebno je malo dobre volje i mnogo strpljenja. No, ako ćemo pravo, postoji šansa da se neka nezadovoljstva u ovoj sedmici i prodube.

Za to nije potrebno ništa posebno osim malo impulsivnosti i međusobnog nerazumijevanja. Dakle, promjenjivo raspoloženje i promjenjivi odnosi. Vi gledajte na koju ćete stranu da ulažete snagu.

Slobodni, svaka čast onom ko vas uhvati sada. Vi biste samo da jurite, u prolazu cmoknete, namignete, zaflertujete, da trčite i da se ne smirujete. Da volite brzo, strasno i bez ikakvih obaveza, molim.

Hrana. Vi ste zaključili da je vama baš neophodna energija, a uveli su vam sto nekih restrikcija. Te ne smiješ ovo, te ne smiješ ono, te ovo ne bi bilo dobro, te puno ti je, prekini da sipaš toliko i tako dalje i tako dalje. I kako jedan Strijelac da sada bude energizovan? Bez šest do osam obroka – nikako!

Novac. Doveli ste svoju finansijsku situaciju u balans. Dosta dobar.

Zdravlje. Niste od čelika – potrebno vam je više odmora. Makar vikend iskoristite, iskulirajte od svega.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info