Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Poslovno ste vi dobro. U redu, možda povremeno ne znate gdje udarate i gdje idete, ali uspijevate vi da probijete maglu i da nastavite dalje, samo naprijed. Još jedna u nizu maksimalno aktivnih i dinamičnih sedmica je pred vama.

Povremeno možete osjećati da ste izduvani, bez energije, ali „nanjušili“ ste prave prilike za sebe i sada nemate namjeru da odustanete po bilo koju cijenu. Odlične šanse da u ovoj sedmici, kroz dogovore sa saradnicima, regulišete mnoga pitanja. Dobar je period pred vama, navalite.

Ljubav. U vašoj vezi je mnogo toga dobro, ali ima i stvari koje baš i nisu najsjajnije. I o jednima i o drugima ćete ili ćutati ili jako malo pričati. Kao da ste oboje riješili da pustite da sve samo dođe na svoje mjesto.

Griješite – treba razgovarati. I o dobrom, ali još više o onom lošem. Biće nekih zanosnih momenata u ovoj sedmici za vas dvoje – učinite ih još ljepšima time što ćete se otvoriti jedno prema drugom.

Slobodni, vrlo čudan i dubok osjećaj prema nekom. Zanos koji vas u isto vrijeme nosi i plaši. I na sve to – strast. Da je lijepo – lijepo je. Da li će potrajati ili će biti samo kratkotrajni bljesak – vidjećemo.

Hrana. Od toga koliko se krećete, zavisi koliko ćete biti gladni. Ako ste u pokretu, živahni i ne drži vas mjesto – ješćete sasvim umjereno, taman koliko vam treba.

Ukoliko ste pak statični – e onda nećete preskočiti nijedan od glavnih obroka, plus još jedno sedamnaest užina pride…

Novac. Prilično stabilna finansijska situacija, osim što volite da potrošite i kad treba i kad ne treba.

Zdravlje. Pritisak i lošija krvna slika starijima. Mlađi – umor, manje prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info