Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. U centru ste pažnje i to nije bez razloga i bez osnova. Nosi vas talas pozitivne energije, kreativne inspiracije – možete i ono što je drugima nemoguće. Zato nije ni čudo što u ovim danima pohvale pljušte sa svih strana, a zajedno sa njima mogu pljuštati i ponude.

Da nešto promijenite, da negdje pređete, da otvorite neka nova vrata. No, to ne znači da je ova sedmica lagana. Nije. Mnogo izazova će biti pred vama i neke od njih ćete teško rješavati. Ali na kraju ćete uspjeti.

Ljubav. I dobra i loša sedmica u vašim emotivnim partnerstvima. Strasti su sada između vas dvoje vrlo jake i samo je pitanje na koju će stranu otići. Neki put će blistati i oboma donositi momente koji se pamte do kraja života.

A neki put će se preokrenuti pa donijeti konfuziju, nezadovoljstvo, sumnju, osjećaj iznevjerenosti. Ka onim prvim momentima letite, od ovih drugih bježite ili se makar trudite da se objasnite međusobno, da se bolje razumijete.

Slobodne Ribe, zanos je prisutan, ali su isto tako prisutne i iluzije. Treba raščlaniti šta je ono što je realno i što vrijedi, a šta samo slatka maštarija.

Hrana. Pošto će u ovoj sedmici da vas emocije šaltaju na sve strane, vi ćete od njih da bježite tako što ćete da klopate. Junački. Treba zatrpati te emocije, a gdje ćeš bolji način nego hranom…

Novac. Još kad bi taj vaš rad i trud bili adekvatno nagrađeni… A nisu…

Zdravlje. Slab imunitet, osjetljivost, sklonost povredama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info