Rak: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Ulazite u ovu sedmicu sa osjećajem da će se nešto dogoditi, da će se nešto promijeniti. Samo ne možete da otkrijete šta i da li je to povoljno po vas ili ne. Negdje sredinom sedmice, stvari će se pokrenuti. Uopšte nećete znati da li da se radujete ili da budete nezadovoljni.

A onda ćete u danima vikenda shvatiti da vam ovo, zapravo, baš odgovara. Ili ćete se pomiriti sa promjenom, prihvatiti je i prilagoditi se. Neće ovo biti posljednje iznenađenje, da znate. Spremila je 2020. godina mnogo poslovnih promjena za vas…

Ljubav. Nešto vam smeta kod partnera, ali ćutite. Ne brinite, smeta i drugoj strani nešto kod vas pa isto ćuti. Generalno gledano, u vašem odnosu nešto „žulja“, ali vas dvoje o tome ne razgovarate.

Vi bježite od problema u neke svoje maštarije. Samo gledajte da vas te maštarije ne odvuku u nešto opipljivo. Problem se ne rješava pravljenjem drugog problema. To važi i za vas i za vašeg partnera.

Slobodni, da, ima tu nekog. Nekog vrlo interesantnog. I zaista vas je ta osoba dotaknula. Sad, da li će biti nešto od ovoga ili ne, zavisi od mnogo faktora. U svakom slučaju, nemojte trčati nigdje. Gledajte, pratite.

Hrana. Prijaće vam kaloričnija, bogatija hrana – naročito u danima vikenda kada će se svi vaši apetiti razgoropaditi i probuditi!

Kad navalimo na kolače. nećemo znati kad je dosta! A ona varijanta – vitak struk, duge noge za igranje i tako to? Paaaaa, o tome ćemo misliti neki drugi put…

Novac. Borite se vi junački, ali finansije sada nisu najstabilnije.

Zdravlje. Zahtjevna je ovo sedmica po vas. Odmarajte se, spavajte, relaksirajte se – da snagu povratite. Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka – problemi sa pritiskom, sa krvnim sudovima, virozama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info