Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Idete, a niste sigurni baš stopostotno da ste na pravu stranu krenuli. Jeste, samo je problem u tome što morate da sačekate još malo da se te situacije koje vas zbunjuju ili opterećuju raščiste. Previše razmišljate, a misli vam lake nisu.

Previše se opterećujete i u suštini pravite sami sebi ogroman pritisak. Drugi dio sedmice će vam već donijeti neku pa makar i djelimičnu perspektivu, a kad uđemo u sljedeću, bićete već kao novi! Do tada – ne skrećite sa puta, pravi je.

Ljubav. Tokom cijele ove sedmice vaš vladar Mars će biti u kvadratu sa Neptunom i Venerom iz znaka Riba. E sad vi birajte kako ćete ove aspekte da trošite.

Možete na romantiku pa da uz svijeće i čašu vina tražite zajedno sa partnerom zvijezde na nebu i da onako slatko trepćete jedno na drugo. Možete i da se lažete međusobno i da jedno od drugog krijete sve i svašta. Možete i da ćutite oboje i da se pravite da je sve u redu, a u stvari nije ništa kako treba. Vaš je izbor.

Slobodni Ovnovi mogu sve i svašta da urade u ovoj sedmici, samo ne mogu da uđu u „normalnu“ ili javnu vezu. A da sačekate malo, šta mislite?

Hrana. Polako, ali sigurno, približava se vaše vrijeme za pokret i akciju! Neka vas energetski „razbudi“ hrana bogata željezom, vitaminima, mineralima. Puno citrusa, dosta proteina i bićete spremni za akciju!

Novac. Neko će da se nervira i prebrojava, a neko će da mulja. A ima i onih kojima će novac nestati kao da ga nikada nije bilo…

Zdravlje. Odmarajte se, potrebno vam je to sada. Stariji – kontrolišite pritisak češće.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info