Lav: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Da ste zadovoljni – niste. Život vam se pretvorio u posao i obaveze kojih ima baš mnogo. Imate osjećaj da vi u svemu morate da popuštate drugima, da se vi prilagođavate, da vi više „vučete“. U ovome vjerovatno ima jako puno istine, ali pokušajte da to sagledate na drugačiji način.

U kontaktu ste sa mnogo osoba, primijećeni ste, nijedna iole ozbiljnija poslovna obaveza ne može se zamisliti bez vašeg učešća i angažovanja. Zar zaista mislite da ovo neće donijeti rezultate koje želite? Hoće, sačekajte.

Ljubav. Nemate mogućnost da odnos sa voljenom osobom u ovom periodu funkcioniše onako kako biste vi voljeli i željeli. To je skoro pa misaona imenica. Ono što možete jeste da se trudite. Da zajedničke „adute“ potencirate.

To što vam je jedini zajednički adut trenutno strast – pa šta da se radi? Zaista nije dobra sedmica da pokrećete bitna pitanja u vašem odnosu – nikakve jasne odgovore niti zaključke nećete dobiti. Budite strpljivi i prilagodite se jedno drugom.

Slobodni, za sve vam je odličan period, samo nije za iole ozbiljniju vezu. Bar ne onu za koju želite da traje i da bude stabilna.

Hrana. Još nam je to proljeće podaleko, još Lavovi moraju da prolaze kao po kazni kroz zimu i slabo Sunce. Ako je zima – pa ti si Lav – ne daj se – navali na proteine, minerale, vitamine, a može i med i orasi – bilo šta što će vam podići imunitet.

Novac. Kakve vi finansijske vratolomije izvodite ovih dana, samo vi znate…

Zdravlje. Prilično ste osjetljivi i krhki, ali se maksimalno trudite da budete odgovorni prema sebi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info