Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Čini vam se da sve mora na teži način. Na korak po korak i na kašičicu. Za mnoge stvari, koje želite da pokrenete, zaista je potrebno vrijeme – shvatite da je ovo jedan proces u kojem se trenutno nalazite i da je jedini i pravi način da pustite da stvari idu kako idu.

U međuvremenu – pričajte, dogovarajte se, sastančite, kontaktirajte – sve je ovo neophodno i potrebno i važno. U suštini, slažete djeliće slagalice u jedan veliki mozaik koji će tek pokazati svu svoju vrijednost.

Ljubav. Osjećate veliku nježnost, ali ćete je malo pokazati. Osjećate veliku strast, ali ćete je malo dati. Sami sebe kočite i sputavate, a vjerovatno samo vi znate zašto je to tako.

Možda zato što niste sigurni šta je voljenoj osobi u ovom trenutku potrebno da bi sve funkcionisalo kako treba. Čudan vam je partner nešto, drugačiji nego obično. Možda se zbog toga te vaše kočnice uključuju…

Slobodni, tu je neko ko umije da vas dotakne. Ne fizički, to je sada manje važno. Umije da vas dotakne u dušu i da probudi u vama osjećanja za koja ste mislili da ste ih davno zatrpali. Lijepo je ovo, uživajte malo…

Hrana. Vi u ovoj sedmici malo mrljavite, a malo izvolijevate. Tražite ono što nema, a baš vam se ne jede ono što je spremljeno. Eto, kad bi bilo nekih palačinki, to biste možda i jeli.

Preživjećete i bez palačinki – uzmite kiselo mlijeko, sir, piletinu, cveklu, špinat – ništa ni tome ne fali…

Novac. Iako je došlo do nekog poboljšanja na polju finansija, još uvijek vam ovo ne uliva sigurnost i stabilnost.

Zdravlje. Problemi sa kičmom, kostima, zglobovima, reumom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info