Djevica: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. U neke projekte ili obaveze ste uložili dosta truda u prethodnom periodu i sa nestrpljenjem očekujete rezultate. Nemojte da se iznenadite ukoliko ih ni u ovoj sedmici ne bude.

Informacije koje budete dobijali mogu biti zbunjujuće ili nećete biti sigurni da li su to samo obećanja, prazne priče ili nešto na šta se možete osloniti. Prave uvide ćete imati tek tokom februara, a neki od vas će morati da sačekaju i proljeće. Do sada ste radili mudro, nastavite to i od sada.

Ljubav. Vi se trudite da unesete pozitivnu energiju u odnos sa voljenom osobom, ali ona nešto mlako i mrljavo reaguje na to. Tek u nekim momentima se probudi i priključi vam se.

Partner je u ovom periodu prikazan kao poluuspavan i ne baš raspoložen da prstom mrdne. Pokušajte da ne budete napadni, jer nehotice stvarate pritisak drugoj strani. Samo je potrebno malo strpljenja i razumijevanja sa vaše strane da bi se ovo sredilo. A može.

Slobodni, dešavaju vam se zanimljive stvari i interesantne osobe su oko vas. Strasti su jake, a i zanos je prisutan. Moćni koktel koji može biti vrlo opijajuć. Ne žurite.

Hrana. Ako ste emotivno srećni – vama hrana neće ni trebati. Od ljubavi ćete živjeti i možda ponekad od neke činije tople supice.

Ako ste pak emotivno ne baš zadovoljni – vas će baš biti briga i za supu i za sve ostalo – ješćete tek poneki zalogaj i usput duboko uzdisati.

Novac. Nije problem  u prilivima već u troškovima koji vam pojedoše sve pare.

Zdravlje. Moguće viroze mlađima. Stariji – problemi sa pritiskom i cirkulacijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info