Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. U prvi plan mogu izbiti situacije koje će vam u početnoj fazi donijeti bilo nemir, bilo zbunjenost, bilo stres. Nećete ih vidjeti kao nešto dobro i kao priliku, već kao otežanje, nesigurnost, komplikaciju. A onda ćete malo razmisliti, malo pustiti da se „slegne“ i shvatiti da je to ipak dobro, povoljno, da je mnogo toga na vašoj strani.

Oko vas su neke osobe koje žele da vam pomognu i da vas podstaknu, poguraju, posavjetuju. Prihvatite njihovu pomoć i podršku. Biće vam lakše i jednostavnije.

Ljubav. Malo je dobro, a malo i nije. Malo „čitate“ partnera kao otvorenu knjigu, a malo ste stopostotno ubijeđeni da nešto mulja, krije i ne govori vam. Jednim okom ćete da se smješkate, a drugim da vrlo budno pratite šta se dešava.

To što vi flertujete sa nekim s posla – to nije isto,  to se ne računa! To je potpuno bezazleno i prijateljski! Topao savjet – čuvajte se „bezazlenih“ i ne radite ono što ne želite da drugi rade vama.

Slobodni, koliko je vama dobro sada – pa to sve puca od čavrljanja, od dopisivanja, od flertovanja! Vi uživate danas i ne opterećujete se time šta će biti sutra.

Hrana. Vaš će apetit biti šaren ovih dana – probudite ga nekim novim začinima, novim načinima pripreme starih, dobrih jela. Miješajte slatko, kiselo, ljuto, malo zabiberite – eksperimentišite, prijaće vam!

Novac. Blag finansijski oporavak.

Zdravlje. Raznorazni virusi vas vrebaju. Ne dajte se!

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info