Bik: Sedmični horoskop za period od 27.01.2020. do 02.02.2020.

0

Posao. Možda u ljubavi trenutno ne znate gdje udarate, ali ste zato u poslu surovi profesionalac. To što vi u sebi emotivno oscilirate neće se odraziti na vaš posao i na to kako ga obavljate.

Bićete jasni, koncizni, prodorni, prema kome treba – ljubazni, prema kome takođe treba – hladno učtivi. I sav će posao biti obavljen na vrijeme. Biće tu doduše poneki momenat nervoze, jer će vas istresirati neke osobe i njihovi komplikovani zahtjevi, ali ćete vi to ispeglati i riješiti.

Ljubav. Kad biste vi tačno znali šta u ovom trenutku hoćete od partnera, bilo bi vam mnogo lakše. I vama i drugoj strani. Jer, čas drago vam biće volite i grlite najjače i najnježnije, a čas biste isto to biće voljeli da ne vidite jedno mjesec ili dva, toliko vam ide na nerve.

Neki se odnosi u ovoj sedmici mogu naći na klackalici, neki mogu biti čak i na onoj opasnoj, tankoj granici – biti ili ne biti, ostati ili ne ostati, vjerovati ili ne vjerovati. Smiriće se te vratolomije u vama do kraja sedmice, zato ne prenagljujte.

Slobodni Bikovi pjevuše u sebi: „Kad bi ove ruže male, tajnu moga srca znale…“ A ima tu tajna neka, lijepa, slatka i daleka.

Hrana. Možda će oscilacija u načinu ishrane biti tokom radne sedmice – malo gužva, malo stres, malo zaboravljanje na hranu ili po neki brzinski zalogaj. Ali, zato je vikend samo vaš – Mjesec u vašem znaku obećava gozbu i uživanje!

Novac. Dobra je sedmica da zaradite. A još bolja da potrošite i da ni ne znate gdje su vam pare otišle.

Zdravlje. Virusi, kijavice, prehlade i ostale zimske “ljepote”.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info