Večeras: Mlad Mjesec u znaku Vodolije i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Ovo je prvi mladi Mjesec u 2020. godini koji nosi sa sobom originalne i neobične energije. Uz konjukciju Sunca i Merkura kreću nova dešavanja i otvaraju nam se novi putevi.

Kako je Vodolija širokih shvatanja, možemo očekivati pomoći sa svih strana, a posebno od prijatelja. Svakako da je Vodolija povezana sa nadanjima, željama, univerzalnim ljubavma pa se pojedine osobe mogu i zaljubiti u nekoga ili nešto što je jedinstveno i originalno.

Ako ste ušli u svakodnevnu rutinu, sada je vrijeme da se pokrenete i razbijete monotoniju krećući u nešto novo. Bude se posebni talenti pa ih možete pokrenuti i pretvoriti u djela. Potreba za slobodom je izražena.

Za vrijeme mladog Mjeseca, Sunce i Mjesec će praviti kvadrat sa Uranom, što nimalo nije jednostavno, ali sve se može dešavati munjevitom brzinom, bilo da je u ljubavi, prijateljstvu, poslu, finansijama i još mnogim drugim životnim stvarima. Isti dan i Mars pravi kvadrat sa Neptunom što može donijeti neku nervozu, nerede, nesigurnosti i još druge probleme.

Već sljedećeg dana, Merkur iz Vodolije će praviti sekstil sa Marsom iz Strijelca, što će nam dati ogromnu energiju i sklad misli i djela. Radi se o vatrenom Marsu i vazdušnom Merkuru koji raspiruju vatru i ne prestaju da se takmiče u govoru i pokretu. Sa ovim aspektom možete biti ubjedljiv govornik, a i dobar slušalac, što još zavisi od vaše lične natalne karte i položaja gdje se dešava mlad Mjesec.

Evo šta ovaj mladi Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, vama se mladi Mjesec dešava u vašoj jedanestoj kući gdje možete pokrenuti neka nova prijateljstva, započeti nešto originalno, oformiti tim u vašem poslu. Mnogi Ovnovi će moći da svoje želje sprovedu u djelo ili da im se ispune. Ako imate negativne aspekte, onda se može desiti da vas iskoriste prijatelji. Držite se cilja pa ne idite na sve strane.

Bik


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašoj desetoj kući koja je zadužena za karijeru, položaj, jednog roditelja pa će biti novih dešavanja na tom polju. Mnogi Bikovi mogu imati iznenadna dešavanja koja nisu planirali. Kako su Mjesec i Sunce negativno aspektovani sa Uranom iz vašeg znaka, čuvajte se skandala pred publikom ili nekih emotivnih šokova.

Blizanci


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem devetom polju, a koje je zaduženo za sopstvenu filozofiju, učenja, proučavanja nekih dubljih uvida, duhovnost, putovanja i druga životna polja. Ova razmatranja i intuicija vas mogu odvesti na neki novi put i donijeti vam novi pogled na život.

Rak


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem osmom polju što je povezano sa intuicijom, transformacijom, novim pogledima na partnerske odnose, finansije od vaših partnera, osiguranja, dugova. Može vam se desiti da dobijete novac preko partnera, vaše majke ili nekih drugih žena. Svakako dobijate pa taman to bila i informacija.

Lav


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u sedmom polju partnerskih odnosa, javnosti, tajnih neprijatelja pa vam se može dešavati da budete popularni u društvu. Ako imate negativne aspekte, onda može doći do ogovaranja i da vam rade neke smicalice iza leđa. Naglašena je jaka senzitivnost.

Djevica


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem šestom polju posla, svakodnevnog života, zdravlja. Moguće su mnoge promjene ovih dana, a vaša prilagodljivost će biti izražena. Posebnu pažnju trebate obratiti kada su autoriteti na poslu u pitanju ili ako ste vi nadređeni – kako se ponašate prema vašim zaposlenima. Izbjegavajte stresne situacije, jer se mogu javiti fizičke i psihičke manifestacije. Pazite na ishranu.

Vaga


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem petom polju, a što je dosta pozitivno kada je ljubav u pitanju. Takođe, ako imate djecu, možete lijepo razmjenjivati emocije i dogovarati se. Pojedine Vage bi mogle i teatralno da se ponašaju pa se preporučuje da otpuste svoju vezanost za djecu koja već sama brinu o sebi.

Škorpija


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašoj četvrtoj kući gdje može biti priče o korijenima odakle potičete, ko ste vi i šta treba da preokrenete u svojim emocijama. Pojedine Škorpije baš sada mogu da se osamostale i odvoje od roditelja. Svakako će biti naglašeno sve vezano za kuću i porodicu.

Strijelac


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašoj trećoj kući komunikacije, kraćih putovanja, dogovora, papirologije, trgovine… Sada treba izbjegavati da budete dramatični. Mnogi Strijelci će naučiti slušajući druge i svoju intuiciju. Neki novi, originalan pokret u komunikaciji je pred vama. Izbjegavajte nejasnoće .

Jarac


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem drugom polju finansija pa će sva energija biti usmjerena na tu oblast. Kako steći i osigurati finansije biće glavna tema. Drugo polje je vezano i za ishranu pa na tom polju treba napraviti neki novi početak. Ostaviti sve što vam smeta iza sebe i krenuti novim životnim tokom. Vama se, uglavnom, dešavaju mnogi preokreti.

Vodolija


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem prvom polju što vas pokreće da promijenite način razmišljanja i svoj fizički izgled. Pojedine Vodolije mogu osjećati nemir dok neke mogu svoje inovacije i planove sprovesti u djelo. Vaša bujna mašta je izražena, ali i osjetljivost na okruženje. Želite da budete slobodni i da ne zavisite od okoline pa se možete potruditi da to i ostvarite.

Ribe


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem dvanestom polju psihe, duhovnosti, osamljivanja. Sada možete pokrenuti kod sebe nešto na tom polju ako imate strah da se oslobodite. Nikako vam ne odgovara da se nađete u nepoznatoj sredini. Povucite se i napunite baterije za neke nove duhovne pokrete.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info